Sen kimsin jojuk çıkartamadım ben seni?Eskilerdeeeeeeeen ben varım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kimsin jojuk çıkartamadım ben seni?Eskilerdeeeeeeeen ben varım.
Ctrl nickini tanıdım. Bir olay vardı ama umarım senin ile karıştırmıyorumdur.En eskilerden biriyim sanırım. Eski nickim Ctrl idi. 2007 senesinin sonlarına doğru yanlış hatırlamıyorsam aralık ayıydı silkroadmax'a üye oldum. Kısa zaman içinde görevli hale geldim. Mod , Global mod olarak görev yaptıktan sonra ara verdim uzun bir süre. Ama eskiler mutlaka hatırlarlar 2007,2008,2009 başlarına kadar görev yaptım. Sonra ara verdim
Hangi olay? Anlat ben isem hatırlarım zaten
Ctrl nickini tanıdım. Bir olay vardı ama umarım senin ile karıştırmıyorumdur.
Bi çocuk vardı donanım bölümünde bir şeyler olmuştu. Banlanacağını anlayıp konularını sildi. Banlandıktan sonra yeni üyelik açıp konulara tehdit edip küfürler savuşturuyordu. Bitireceğim maxigame'yi filan gibi ergen sözler vs vs.Hangi olay? Anlat ben isem hatırlarım zaten
Bi çocuk vardı donanım bölümünde bir şeyler olmuştu. Banlanacağını anlayıp konularını sildi. Banlandıktan sonra yeni üyelik açıp konulara tehdit edip küfürler savuşturuyordu. Bitireceğim maxigame'yi filan gibi ergen sözler vs vs.
bu çocuk moddu bu arada
Affetmemesiyle kalsa iyi.Yok ben değilim o Öyle birşey yapsam ümit abi beni hayatta affetmez zaten
Bende senin mod olduğun zamanı hatırlıyorum. Ben modken sende moddunFree takıldığımız günleri de unutmamak gerek.
gözünü seveyim türkan yazma kadın adı o ben o nicki türklerin hanı anlamında koydum Turkhan diye işte bu yüzden değiştirdim [EA]ElectronicArts dediğinde evet okandı forumun en iyi yöneticilerindendi bana göre hakanıda mod o yapmıştı ben modken o gmod olmuştu rütbesi yükselmişti sonra admin kadar gitti hakanda ondan sonra admin kadar gitti oda foruma çok katkı sağladı benim hatırladığım çok eski yönetici deswa akut13(kendisi ygs hazırlanırken konuşma imkanımız olmuştu ö.m ile onun haricinde pek görüşemedik iyi programcıydı yalnız autoit kullanıyordu)comandante vardı sonra alperjk darklight felan derken baya işini ciddiye alan güzel bir ekip vardı adını unuttuğum birsürü kişi var darılmasın saat gece 2.30 bukadar aklıma geldi ....
hatta Turkhan konusunda da herkes Türkan diyordu bununla ilgili konu vs açılmıştı ; bak şimdi hatırladım onu ve yine aynı hatayı yaptım, ozur dilerim düzelttim. darklight vs hatırladım fakat yöneticilerden bir tane daha vardı tam nickini bulamadım profilde sanırsam c ile başlıyordu ve profil resmi bir müzik grubunun resmiydi (3 erkek 1 kız) ama hala kim olduğunu bulamadım