Absolution
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 2 Ağu 2013
- Puanı
- 51
Oha yeni gördüm bunu Adam inanmış başarmış ve baya da güzel yapmış :lve:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa konu uçmuş yine.
Allahım parayı bulunca değişmeyeceğimi görmem için bana 1 milyon dolar ver, değişirsem o parayı geri alırsın.
Değişirmiyim merak ediyorum, buga girebilirsem girerim ama help lazım.
Buga sokucaksın dimi kendini
Değişirmiyim merak ediyorum, buga girebilirsem girerim ama help lazım.
Tamam bi 3310 alırız sanada.
İyide değişmiyceğini düşünürsen zaten buga girersin bu sayede para sende kalır Help için ben burdayım ama belli bir komisyon karşılığında
Tamam bi 3310 alırız sanada.
olm 1milyonu alınca cebine koyup hergün ordan mı harcıcan,insan gider bi gayrimenkule yatırım yapar borsayı takip eder katlar o parayı,hiç ticaret zekası yok sende ha.bak banaolmayan bi paranın bile stratejisini oluşturabiliyorum helal bana.
Eğer arkadaşımı kaybediceksem sonsuza kadar, tükürürüm parasına. Zengin de aynı toprağın altına giriyor fakir de, bari dostum olsun yanımda hayat boyu !!!en iyi arkadaşı seçicek kişi yoktur heralde
Eğer arkadaşımı kaybediceksem sonsuza kadar, tükürürüm parasına. Zengin de aynı toprağın altına giriyor fakir de, bari dostum olsun yanımda hayat boyu !!!
Adam damardan girdi.Eğer arkadaşımı kaybediceksem sonsuza kadar, tükürürüm parasına. Zengin de aynı toprağın altına giriyor fakir de, bari dostum olsun yanımda hayat boyu !!!