msterou011flu
Aileden
Sonuç olarak kesin bilgi yazabilir mi birisi istifa etti mi, etmedi mi?? Eğer istifa ederse fener çöküş dönemine geçer. Beşiktaş her türlü şampiyon olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç olarak kesin bilgi yazabilir mi birisi istifa etti mi, etmedi mi?? Eğer istifa ederse fener çöküş dönemine geçer. Beşiktaş her türlü şampiyon olur.
Gs bu sene pek iyi olmaz diye tahmin ediyordum. Fenerle beşiktaş yarışır derken bu haber geldi. Fenerbahçe gerçekten çok büyük takım Zico gitti battı, şimdi yine batar. Türkiye'de futbol mahalle maçı gibi olur.Bende öyle düşünüyorum ama beşiktaş geçen sene de aynı başarılarla başladı ve sonu sahası olmadığı için yine hazin oldu. Eğer beşiktaşın bu sene stadı olsaydı kesin şampiyon diyordum fakat artık diyemiyorum, geçen seneki gibi 10hafta 1.cilikle durucaklar sonra bi anda çökecekler.
Gs bu sene pek iyi olmaz diye tahmin ediyordum. Fenerle beşiktaş yarışır derken bu haber geldi. Fenerbahçe gerçekten çok büyük takım Zico gitti battı, şimdi yine batar. Türkiye'de futbol mahalle maçı gibi olur.
#Fenerliyim
galatasaray bu sene ya çok iyi olacak yada çok kötü ortası olmicak fakat ilk izlenim iyi beşiktaş çok erken başladı avrupa sebebiyle birde feyenordu elediniz moralde geldi şöyle birşey söylim beşiktaşın ben şampiyonluk şansını çok az görüyorum galatasarayında olacağını sanmıyorum ya trabzonspor oda aynı şekilde galatasaray gibi ya çok iyi olacak ya çok kötü yada fenerbahçe teknik direktörüne bağlı olaraktan şampiyon olabilir şimdi neden beşiktaş olamaz diyorum beşiktaşın kadrosu bakımından şampiyonlar ligi değilde avrupa kupasında ileri bir noktaya gidecek kadar iyi + olaraktan oyuncularınız hem lig için hemde avrupa için çok tecrübesiz geçen senede çok güzel başlamıştınız öyle gitmedi ve fenerbahçe gitmiyor kupaya haftada bir maça konsantre olacak her ne kadar teknik direktör değişeceksede gelen kişi aykut kocaman olursa bu işin rengi değişik olur şampiyonluğun en büyük adayı olurlar aykut kocamana herkes kötü gözüyle bakıyor ama kimse avrupa liginde yarı finale kadar geldiğini görmüyor avrupa ligine gitmeden sadece ligde çok başarılı olur vede kadrosuda buna yeterli
Sen takımına kupalar kazandır , üst üste şampiyon yap ondan sonra başkan gelsin tekmeyi bassın..Bizim ülkemizde maalesef böyle şampiyon yapıyorsun yine yaranamıyorsun kupalar kazandırıyorsun yine yaranamıyorsun..Welcome to Turkey..