Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ve kız arkadaşın gidiceksiniz o niye sap gibi kalıcak la ?manita varsa eve kız at
alkolün dibine vur
wc kapısı açıkken işini hallet
bütün gün evde çıplak dolaş ( kızla güzel olur)
party yapa bilirsin
birşey bulamazsan pm at ben ve kız arkadaşım gelelim size yakınsın bana
Onu da sen yolluycan artıksen ve kız arkadaşın gidiceksiniz o niye sap gibi kalıcak la ?
bak güzel fikir. alanyadayım ben gel takılırızyarından itibaren akdeniz ısınacak ne işin var senin evde Antalya'ya git sende orda yapabileceklerinide bize sorma artık küçük bir ücret karşılığında Alanya'ya bile gidebilirsin konser doludur oralar zaten barlara kaynak yaparsın boş olan kızlar var masalarda bazıları yabancı oluyor tipini beğenirse yada ağzın iyi laf yapıyorsa vs vs sokaklarda neler neler yapıyor insanlar tam şu saatlerden sabahlara kadar sonra
Alanya'dan kalkan arabaların olduğu terminal gibi biryer var oraya git sabahcı mekanlar var eve kız atmakmı kaldı kezban dolu ortalık başına iş mi alacan gez eğlen
Not: Antalya'da hava zaten sıcak olabilir bilmiyorum ben oraya yakın ama soğuk biryerdeyim o yüzden
Pşşt, dating sitesi mi burası başka yerden iş atın birbirinize
bak güzel fikir. alanyadayım ben gel takılırız
sana iş atmıştım ben gel ailenle senle takılırız diye amaPşşt, dating sitesi mi burası başka yerden iş atın birbirinize
Tur gibi bir şeyle gidiyorlarmış aylar öncesinden ayarlamışlar sana yer yok dediler evlatlık muamelesi yaptılar bana
sana iş atmıştım ben gel ailenle senle takılırız diye ama
İbretlikAmfi makarasını yaptım ıslak ellerle çaldım çarpılmıyorsunuz beyler deneyebilirsiniz safddsdadaslkşlklşhg
Ev boş diyorsun Kendini adamdan saymıyormuusun
Onu da sen yolluycan artık
bundan şişme kız almayın patlar asdhahaeğer para gönderirsen şişme kızdan başka yollıcak bişeyim yok o da para gönderirsen
18 yılın acısını şişmeden çıkarırsan tabi patlar adama bak
bundan şişme kız almayın patlar asdhaha
Yok daha gitmediler hafta sonu gideceklerburda ne yapacak diye konuşurken ailesi eve dönecek adamın
Evet bu yüksek bir ihtimal fakat bizimkiler çok dağıtıyorlar hele birisi var ki onu ayık etmeden evine gönderirsem kıyamet koparKari kiz herzaman olur ben olsam en yakin arkadaslarimi toplar sabaha kadar durmadan icerdim
MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi