Kirbythelast
Aileden
öncelikle tekrardan yine bir evde hayvan konusu ile karşınızdayım bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama daha önce tavşan-kuş-köpek besledim. en son köpeğim vardı, onu da arkadaşa vermek zorunda kaldım. Sebebi paşamızın arkadaşın evini çok sevmesi (bahçeli olmasının payı ). Cinsi golden. her hafta sonu görmeye gidiyorum ve açıkcası geri de almak istemiyorum. oldukça rahat ve arkadaşım & ailesi çok seviyor, her gittiğimde almamdan korkuyorlar şimdi tekrardan köpek almaya karar verdim ama bu sefer kimseye vermek yok otursun yanımda kalsın:fky: aklımda 3-4 tane ırk var ve bunları besleyenler bilgi verirlerse sevinirim. sırası ile:
1.rottweiler
2. husky
3.terrier
4.pug (adı bile hazır "rıfkı" , rıfkı olmasının sebebi arkadaşımın pugu var ama dişi, malum rıfkı da olmayınca alırsan sen koy demişti )
5. alman kurdu ( bunu pek istemiyorum ama)
6.arjantin dogo (bu hediye ve en küçük yavru olarak gelecek, erken sütten kesilecek, annesi yurtdışına gideceğinden dolayı 34 günlükken verilecek ve açıkcası istemiyorum)
bu köpeklerden besleyenler varsa apartmanda hangisi olabilir. aslında hepsi olur terbiyesini verirsen ama golden beslerken tüy ve kokudan bir zaman duramamıştım.
Hepsi yavru olarak alınacak (6. hediye olarak gelecek) liste öncelik sırasına göre yazdım. şimdiden herkese teşekkürler
1.rottweiler
bu köpeklerden besleyenler varsa apartmanda hangisi olabilir. aslında hepsi olur terbiyesini verirsen ama golden beslerken tüy ve kokudan bir zaman duramamıştım.
Hepsi yavru olarak alınacak (6. hediye olarak gelecek) liste öncelik sırasına göre yazdım. şimdiden herkese teşekkürler
Son düzenleme: