PageMaster
Aileden
Beyler bi arkadaş var benim eski yıllar öncesinden. Gecenin bu vakti mesaj attı tuhaf cümleler. Arkadaşın Türkçe normaldi aslında ama son zamanlarda bakıyorum Face'de, mülteci gibi konuşuyor Neyse işte bu tuhaf mesajlar attı fatp yeşil naber bab falan yazdı kahkaha attım bende tabi bi ekran görüntüsü alam dedim arkadaşa atmaya, arkadaşa da tabi yazdım aga bu cocuk harbi gerizekalı falan diye salladım baya neyse print screene bastım baktım bu eski arkadaşa ard arda 4 foto yolladım bi yüklendi ne göreyim ekran görüntüsü almış pc ve oto yollamış. Böyle bir olay mı olur ya virüs falan mı bulaştı kafam karıştı çok görev yöneticisi hariç her şey gözüküyor o anın ekran görüntüsü. Diğer arkadaşla olan chatte açıktı tabi o yazılar gitti o önemli değil elemanı engelledim ama nasıl olur böyle bir şey nasıl gitti bu fotoğraflar kafam çok karıştı huzursuz oldum
Özet: Facede chatte karşımdaki adama ard arda 4 kez ekran görüntüsü gitti otomatik :S
Özet: Facede chatte karşımdaki adama ard arda 4 kez ekran görüntüsü gitti otomatik :S