Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne diyon gardaş ya marceloyla kendi yarı sahamdan gol atmışım benbenim attığım golleri gösterin şuna
xboxda fifa oynadım grafikler yine berbattı şimdi millete atıp tutmaHeh,geldi şuursuzlar
xboxda fifa oynadım grafikler yine berbattı şimdi millete atıp tutma
Grafik görecelidir koçum sen beğenmedin diye bende beğenmemek zorunda değilim değil mi ? Sen yapay oyun oynaya oynaya yapaylaşmışsan benim yapacağım bir şey yok.Git sen orta sahadan dandik goller at sevin hadi
yav hehe fifa 2014 olmuş hala göreceli diyorsun artık gelişmesi lazım grafiğin saçma saçma oyunlar yapıyorlar ya zaten senin karşında yapay zeka yok senin karşına ea gamesden bi adam oturtuyorlar hep onunla oynuyorsun dime
olm grafiğin neresi göreceli ? güzel grafikler gördünmü güzel dersin kötü gördünmü kötü dersin. sen şimdi yapay zekaya karşı oynamıyormusun bana açıklarmısın beytullah arkadaşım :/
Saçmalamayı ne zaman bırakacaksın?
olm grafiğin neresi göreceli ? güzel grafikler gördünmü güzel dersin kötü gördünmü kötü dersin. sen şimdi yapay zekaya karşı oynamıyormusun bana açıklarmısın beytullah arkadaşım :/
aynen ayarları en düşüğe çek sonra saçmalık olsun
Evet derim.
Bak gene diyorum saçma ;
aynen ayarları en düşüğe çek sonra saçmalık olsun
abi ben ps3de pes 13 ü oynadığım zaman aşırı zevk alıyorum. 14 ü zaten katmıyorum ortaya psde oynarsam o zaman yaparım ama seninkini oynadım xboxda ve pesden kötü grafikleri vardı yada bana öyle geldi bilmiyorum.
Niye yeni motor diyorlardı ? Ne oldu o motora? sadece yüksek ayarda mı kalitesi ortaya çıkıyor ? At çöpe o zaman.
abi ben ps3de pes 13 ü oynadığım zaman aşırı zevk alıyorum. 14 ü zaten katmıyorum ortaya psde oynarsam o zaman yaparım ama seninkini oynadım xboxda ve pesden kötü grafikleri vardı yada bana öyle geldi bilmiyorum.
Xbox One olacak. Ayrıca ;
Xbox One olacak. Ayrıca ;
bu la buHala az önceki videonun müziğini bilen yok mu
bu la bu
ama benim beğendim kesinlikle bu
Ty Ama Bunlardan Hiç Biri Değil
şu videodaki şarkı olması lazım