Bence eski bölümler kalmalı , o eski bölümler inanılmaz rehberlerle dolu birilerinin illaki işini görecektir.Benim önerim ise forumu tekrar popüler bir oyuna yönlendirmek.Forum şu anda genel bilgi içeriyor ama bana kalırsa bir öncü konu seçilir ona yoğunlaşırsa yeni ve aktif üye sayısı bununla bağlantılı olarak artacaktır.Forum şu anda her şeyden azar azar konumunda bence.İnsanlar bir şeyi araştırırken direk olarak bu forumu akıllara getirecek bir şeyler olmalı eskiden nasıl silkroad dendiğinde insanların akın ettiği yazılımcı yada programcı arkadaşların fikir ürettiği bir forumdu tekrar başka oyuna yönlendirilirse daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.Atıyorum LoL oyununa mesela yoğunlaştırıldı forum , şu anki rehber sayısı x2 olur yapılabilecek etkinlikler turnuvalar vesaire o oyuncuları bu foruma çekecektir.Bir konu üstüne yoğunlaşınca daha fazla daha detaylı bilgiler çıkabilir belli bir kitleyi buraya çekmek daha da kolaylaşır.Forumdaki diğer bölümleri silinsin felan demiyorum sadece bir konuya ağırlık verilsin.Diğer bölümlerdeki görevli arkadaşlar çalışmalara devam etsin ama atıyorum bir bölümde 2 kişi görevli yada 3 , bu arkadaşların bulabilecekleri rehber , yardımcı olabilecekleri konular falan kısıtlıdır.Bir bölümle 3 kişinin ilgilenmesiyle 13 veya 23 kişinin ilgilenmesi farklıdır.
Şu anda forum internette genel olarak bulunabilecek konularla dolu , maxigame'i farklı kılan zaten bu konuların farklılığıdır , uzmanlığı yada üstüne kafa yormuşluğudur.İnsanlar eskiden silkroad ile ilgili birşey ararken durun direk buraya bakalım , burda kesin paylaşılmıştır yada bakalım bugün yeni ne var bug'dır işte botta ne yenilik var şunun çözümü burda anlatılmıştır vs. diyordu.Yeni bölümler açılsın elbette ama bana kalırsa bir şeye odaklanmak daha çok başarı getirecektir.İlgiyi arttıracaktır foruma.