Bazı popüler oyunların konuları olmamalarına rağmen , çoğu rağbet görmeyen oyunların konuları var.Bence bu rağbet görmeyen bölümlerin(Vindictus vs.) yerine daha popüler oyunların(Hearthstone , Dota 2 , H1Z1 , Heroes of Storm , Rocket League vs.) bölümleri açılmalıdır.Bu popüler oyunları belirlemek yeterince kolay , tek yapılması gereken düzenli olarak twitch.tv(adres vermek yasaksa kusura bakmayın uzun süredir forumla alakalı değilim, kuralları pek takip edemedim.) takip etmek.
İyi günler...
Edit: Bir kaç bölüm daha gerekli.
İşte istediğim tam olarak istediğim bu. Bu konuyu açmamdaki amaç oyun piyasasını eskisi gibi çok fazla takip edememem. Bana göre popüler olan ve kendi bildiğim oyun bölümlerini zaten açıyorum ama benim bilmediğim popüler oyunlar vardır diye öneri istedim. Teşekkürler.
Son olarak şunu rica ediyorum, lütfen şunun yerine bunun yerine demeyin. Hiç bir oyunun bölümünü başka bir oyunun bölümünün yerine açmayı, veya eski bölümleri kaldırmayı düşünmüyorum. Her oyuna yetecek kadar bölüm açabilecek kapasitemiz var. Eski bölümlerle veya popüler olmayan bölümlerle bir alıp veremediğimiz yok, sadece ekleme yapmak ve yelpazeyi genişletmek istiyoruz.