demeyin öyle yazık cihanıma
Adam fenomen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demeyin öyle yazık cihanıma
Adam fenomen.
Yenileme imkanımız yok mu ?Bazı resimler çok eski, o yüzden linkler silinmiş olmalı.
Bizim lablar 2 haftadır boş, bir geçiremedim üstüme lanet olası şeyi... Aşırı imrendim ve kıskandım şuan...
2 yıldır hergün giyip cıkarmaktan bıktım şu şeyi sende istiyosun )
Dur daha taze kanız biz, bünye bu tarz artistik şeyler istiyor
Laborantlık mı okuyosun artistciğim
Kurba cızbız yaparsın artık.
Cıx, genetik Lab derslerini dört gözle bekliyorum. Zaten küçüklükten beri hayalim o beyaz önlüğü giyip laboratuvarlarda deneyler yapmaktı. O zamandan buyana boy olarakta fazla değişmedim, garson boy bir önlük alıp başlamak istiyorum artık
Cıx, genetik Lab derslerini dört gözle bekliyorum. Zaten küçüklükten beri hayalim o beyaz önlüğü giyip laboratuvarlarda deneyler yapmaktı. O zamandan buyana boy olarakta fazla değişmedim, garson boy bir önlük alıp başlamak istiyorum artık
Valla pek heves etme Abim Doktor ben Sağlık Memuru biraz zor geçiyo zaman
Kurba cızbız yaparsın artık.
Sağlık Meslek lisesi mi ?
Tecrübeye güven sonsuz, ama bir hevesimi aliyim de sonra gelirim yanına gençleri bu hevesten uzaklaştırmak için bende sorun değil orası
Diyorum, girebilsem daha neler yapıcam ama, tık yok adamlarda
Sağlık Meslek lisesi mi ?
Bende sağlık meslek labaratuvar bölümü lise
cıx, genetik ve biyomühendislik bölümü univ. ^^