KanyeWest
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2009
- Puanı
- 3
Ben nasıl çıkmışım yorum lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nasıl çıkmışım yorum lütfen
Al bak bu kadar kötü çıktığım bi fotoğrafı koydum hadi sana gaz veriyom Gerçekten kötü çıktım ama bir dahaki resim çekiminde editler inş Ahmet Abi :eatiknik Ortamı :hihi:
image
emrecim çok yakışıklı çıkmışsın yaş 12 galiba zuhaha tipe bak bla bla bla xD velettt xD la küçük çocuk gibisin abi de bana bla bla xD
Al bak bu kadar kötü çıktığım bi fotoğrafı koydum hadi sana gaz veriyom Gerçekten kötü çıktım ama bir dahaki resim çekiminde editler inş Ahmet Abi :eatiknik Ortamı :hihi:
image
Ya orda biraz küçük çıktım ama yaş 15 merak etme :'( Başka foto çekince görürsün.Bu kadar milletle lagaluga yapıyon senide görelimde haklımısın anlayalım
Yorum yok :hihi::hihi: (Anlayan anladı ro)
la velet senden daha büyük gösteriorm ben sakalsız sarışın bişisin beyaz tenli velet daha sakallarınbile yok tüğ olanlarda bla bla küçük seni xD
Ben halimden memnunum zamanı gelince hepsi olur :'( (Fazla tartışma yaratma konu kitlenir)
merak etme açarım bende ama harbiden fenasın kanka şka maka fln yakışıklı çocuk seni xD
Beyler yaş kaç bnm 15
En Yakın Zamanda Bende Ekliyem Bari Ama Beyler K.bakmayın Ama Harbi Yaşınıza Göre Baya Küçüksünüz :'(