Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avast Free antivirus tavsiye edebilirim.
MSE kullanırsa hiç şüphesiz virüs cenneti olur pcsi webbrowserden çıkan virüsleri algılayamıyor.Microsoft security essential en iyisi bence, 2. olarak avast öneririm
Bende onca virüs var şuana kadar birkere hata vermedi bende değiştirmeyi planlıyorum
MSE kullanırsa hiç şüphesiz virüs cenneti olur pcsi webbrowserden çıkan virüsleri algılayamıyor.
AVG 'nin tararken kullandığı ram ve yediği zaman avastın gerisine düşmesine neden oluyor avast anlık koruma yaparken yani arkaplanda dururken nod32 'den daha az ram yediği bir gerçek ki nod32 'nin firewallının dandik olduğunu biliyoruz nod32 kullananlar bu yüzden yanında anti-malware kullanıyor.AVG tavsiye ederim. Avast pek tavsiye etmem.
AVG 'nin tararken kullandığı ram ve yediği zaman avastın gerisine düşmesine neden oluyor avast anlık koruma yaparken yani arkaplanda dururken nod32 'den daha az ram yediği bir gerçek ki nod32 'nin firewallının dandik olduğunu biliyoruz nod32 kullananlar bu yüzden yanında anti-malware kullanıyor.
Aksine ben avastın daha iyi koruma sağladığını düşünüyorum ve bir özelliğini daha ortaya sürüp 150 kişilik bir kota daha açıyorum.Bir koruma sağlamadıktan sonra antivirüs kurmanın anlamı yoktur. AVG'nin ücretsiz versiyonu bile virüs konusunda ücretli bir çok program devinin virüs programlarını başarısı ile geride bırakıyor.
Ha ben AVG kullanıyor muyum ? Hayır... Virüs programlarının zırt pırt işime karışmasını sevmem, zaten bilgisayarı bilinçli kullanırsanız virüs programı olmadan da pc ye kolay kolay virüs bulaşmaz, o nedenle ihtiyaç duymuyorum. Microsfotun kendi virüs programı yetiyor bana.
Ücretsiz virüs programı olarak kesinlikle AVG tavsiye ederim. Avast az ram kullanıyor olabilir ama gerekli güvenliği sağlayamıyor. AVG o kadar da abartı bir ram harcamıyor, sonuçta pc nizi koruyacak bırakın da birazcık ram kullansın.