QuietTouch
Global Mod
İstanbula taşınıyorum öteki toplantıda bende gelicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
faceye gel panpaPek hayal ettiğimiz gibi olmadı,buseferki biraz kçüktü ama yinede eğlendik fena değildi
[IMGhttp://o1305.hizliresim.com/19/m/n7fbn.jpg][/IMG]
kız beni kesio dikkat
-
La sizin yüzünüzden antremanı kaçırdım Kayboldum telefonuda açtım yalan atma kayboldukdan sonra yemek yedim foto çekildik onları atarım bende ne yapalımbiz gittik beyler cihanla bilalide bıraktım otobüse gelmeyenler kaçırdı lagara lugayı güzeldi osman reyiz ile yunus reyiz sizi aradık açan yok bizi ayarttılar
Osman kavga çıktı lan gelmedin dayak yedik zor kaçtıkLa sizin yüzünüzden antremanı kaçırdım Kayboldum telefonuda açtım yalan atma kayboldukdan sonra yemek yedim foto çekildik onları atarım bende ne yapalım
O nasıl bir dayak yiyişse arkadan '' ah-uhah'' diye ses çıkarıyodunuzOsman kavga çıktı lan gelmedin dayak yedik zor kaçtık
Abi yedi biziKurt adam ilk 2 fotorafda elemanlara sarılıyor 3. fotorafta eleman kızlara sarılıyor kurt adamı iplemiyor. Öz güven ..
işe gidiyom la nasıl gelem dur insan kaynaklarını arıyım bi ben gamex fuarına gidiyom yarın gelmicem
bugün metrobüse binerken trump towers önündeki eski arabaları gördüm hatta kız arkadaşım eski arabalara düşkün olduğumu bildiği için gidelim dedi fakat ben " boşver cevahire gidelim, bir dahaki sefere artık "dedim. iyi ki de demişim yoksa bu oyunlar yüzünden ayrılık gelebilirdi
Cevahirde bizimkilere görmedinmi cevahirede gitmişler
Seni sadece yemedi :S
Abi yedi bizi
Hacıoğlunda lahmacun yiyodukyok hiçbirini görmedim belki saatler denk gelmemiştir maalesef ki yaklaşık 2 saat boyunda cevahir - akvaryum'daydık ve köpekbalığına bineceğime fuara gitseydim dedim şuan en azından ilk 15 dk dırdır sonra rahattım
Hacıoğlunda lahmacun yiyoduk