HuanPa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Haz 2013
- Puanı
- 65
Türk oyunu oynamayacan gidecen yabancı oyun takılacan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veletler lole kaydıda parayı veren king olmuyor bileğimizle akıyoruz hany
4 v 5 de taşıyoruz sıkıntı yok westte 3 vs 5 aldık kardeş
bi kere o CanerReyiz taammı surrendere ben bile bişey yapamam kardeşVayne ile 10/0//0 giderken takım sur çekti, 4 kabul 1 red ile alacağımız oyunu verdik. Ne yapayım ben şimdi CaneReyiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eskiden bayağı bağımlıydım wolfteam'a. Ses sistemim sağolsun insan ve kurt seslerini takip ederek akardım oyunda. Ancak bu özel mözel versiyonlar ve veletler oyuna doluştu. Adamın yerini bakmadan buluyorum diye küfürle birlikte hile iftiraları yedim o çocuklardan. Kafayı yiyince geçen sene bıraktım. 1 ay önce tekrar başlayayım dedim daha da beter olmuş lan. :agla
Bu oyunda en büyük hile ''Parayı veren düdüğü çalar.'' Eskiden para versen bile eşitlik vardı şimdi abartmışlar. Sırf eşek gibi para yatırdı diye kendini bir şey sanıp benim gibi temel setlilere ölünce deliren çocuklar var oyunda. :hfy:
4 v 5 de taşıyoruz sıkıntı yok westte 3 vs 5 aldık kardeş
yalana bak oyun 2008 de açıldı yada 2009 da ben betasına katıldım direk yaptığım skorlar varya öf öf sonra baktım bu karakterler felan çıktı bende bıraktımWolfe 2010 yılında başladım o zamanlar yeni yeni açılmış zamanla oynaya oynaya karakterlileri aldım zeki kurtla adamları komboya boğdum ama ne oldu geldi bu babasının parasını basan çocuklar hiçbir tadı kalmadı ve ben geçen bir video gördüm adamlar karşılaştırıyor ben oyuna 1.000 TL yatırdım ben 2.500 TL ben 1.500 TL diye.Ama olmaz o kadar da be.