Gravity
Yönetici
Telefon hafızasının boyutu kaç Ali'm ?
Kardeşim 2GB sistem hafızası var 2GB'da telefon hafızası var toplamda 4gb muhtemelen 16gb olanda da 8/8 bölmüşlerdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon hafızasının boyutu kaç Ali'm ?
Telefon mükemmel hale geldi neredeyse bazı şeyleride çözebilsem on numara olucak
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Telefon mükemmel hale geldi neredeyse bazı şeyleride çözebilsem on numara olucak
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Veeeeeeeeeee artık benimde bi Discovery'm vaaar. Beyler yeni yeni çözdüğünüz şeyleri yazın burdan daha alalı 10 dakika felan oldu.
Eyvallah ciğerim, o değilde telefon uçak gibi lan.
H.o Kardeşim
Eyvallah ciğerim, o değilde telefon uçak gibi lan.
300 lira kenarda vardı, bendeki telefonu alacak enayı bi telefoncu buldum 320 liraya kakaladım. GM Discovery burda 650 liraydı, pazarlık yaptım 620 TL indirdi, kuruşu kuruşuna anca yetti para.
harbi nasıl tamamladın parayı El Major Caldıklarını Sat dedikten sonra kayboldun telefonla geldin şüphe uyandırdı
Eyvallah alicim sağolasın, önerebileceğin birşeyler varsa telefon hakkında iyi olur şuan whatsapptan başka birşey yüklemedim telefona.Aramiza hoş geldin hayirli olsun
Eyvallah alicim sağolasın, önerebileceğin birşeyler varsa telefon hakkında iyi olur şuan whatsapptan başka birşey yüklemedim telefona.
Orta tuş zımbırtısını biliyordum, ancak TouchPal X'i bilmiyordum google play storeden mi indiriyoruz onu ?
Açık programları ekrandaki orta tuşa basılı tutunca göründügünü bilmiyor olabilirsin söyliyeyim dedim
Bide TouchPal X cok iyi klavye programı bunuda tavsiye ederim türkçe klavye için
Gerci Gravityden istemissin öneri ama söyliyeyim dedim
Orta tuş zımbırtısını biliyordum, ancak TouchPal X'i bilmiyordum google play storeden mi indiriyoruz onu ?
sen gene gravity'nin onayı alaraktan indir play storeden aynen
Açık programları ekrandaki orta tuşa basılı tutunca göründügünü bilmiyor olabilirsin söyliyeyim dedim
Bide TouchPal X cok iyi klavye programı bunuda tavsiye ederim türkçe klavye için
Gerci Gravityden istemissin öneri ama söyliyeyim dedim