Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattıgını kendide anlamadı ha
[Arkadan fan bağırıyor :biri üstüme beton atsın diye ]
Bu neydi şimdi
devlet sırrı gibi anlatıyor
Ters tık :haha
geri dönüşüm kutusunda çöp kovası yazıyor adasdasdasdas
Bence bu video da arkadaşın biraz sesi kısık o kadar ve ben gülünecek hiç bir şey göremedim.
----------
Her kişinin kendine ait bir bilgisayarı bulunmaktadır, isterse Çöp Varili yazabilir bu bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren anlatmaya yardım etmeye çalıştığı konunun yararlı olup olmadığıdır, bence insanlarla dalga geçmek yerine bir sorunun çözümünü en azından size anlatmaya çalışıyor diye teşekkür etmeniz lazım.
Adamın yardımına bir şey diyen yok ki.Sadece video çekme tarzına gülüyorlar... Bay mod hepsinin adına özür dilerim lütfen onlara bir şey yapma
Burada özür dilenecek bir durum söz konusu değil, belki kişinin imkanı bu kadar bunu hiç kimse bilemez, sadece dalga geçmek yerine yardım etmeye çalıştığı için teşekkür edilmesi gerektiğini söylüyorum ben sadece o kadar.
abi bu nasıl çözüm belgelerime yeni klasör açınca oyundan atmıyormu
Bence bu video da arkadaşın biraz sesi kısık o kadar ve ben gülünecek hiç bir şey göremedim.
----------
Her kişinin kendine ait bir bilgisayarı bulunmaktadır, isterse Çöp Varili yazabilir bu bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren anlatmaya yardım etmeye çalıştığı konunun yararlı olup olmadığıdır, bence insanlarla dalga geçmek yerine bir sorunun çözümünü en azından size anlatmaya çalışıyor diye teşekkür etmeniz lazım.