FireLeader_
Banlanmış Üye
Kullanılyo tabikide
----------
İşte bu yüzden böyle bi odan yok
Aynen insanın tuvalete bile gidesi gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanılyo tabikide
----------
İşte bu yüzden böyle bi odan yok
Aynen insanın tuvalete bile gidesi gelmez
lan bi an gerçekten odan sandım belkide gerçektendir herkes fakir olucak diye bişey yok yollasana ordan 3 5 oyun bana kargo parası senden olsun lütfenKaçıncı konu bu ? bence biri saysın baştan
Birde durmadan masaüstü fotoğrafı değişenler ne yapsın :/
Farklılık Olsun , Bu Masaüstü
Bu da Odaüstü
Odam böyle değil :/
öhöm illa diğer pcyi attıracak bana :drym:
Varmı ötesi ^^
BEN O o dediğini hiç sevmedim la böyle animasyon olan oyun değilmi saçma bişey boşa indirmiştim neyse bide sniper elitev2 var onada bak istersenOna da yakında başlayacağım. Daha 3-4 oyun daha var listemde. Survival instinct,metro last night...
Açıkçası onun gameplay ve trailer videosu beni hiç açmadı. O yüzden ona hiç ilişmedim.BEN O o dediğini hiç sevmedim la böyle animasyon olan oyun değilmi saçma bişey boşa indirmiştim neyse bide sniper elitev2 var onada bak istersen
ben teyze oğlunda oynadım çok zevkliydi la
Açıkçası onun gameplay ve trailer videosu beni hiç açmadı. O yüzden ona hiç ilişmedim.
Güzel gelmedi bana.ben teyze oğlunda oynadım çok zevkliydi la
herkesin zevkli farklıdır olabilir bf3 uçak sahnesini oynadım öyle bi oyun yok arkadaş adamlar aşmış
Güzel gelmedi bana.
Varmı ötesi ^^
öhöm illa diğer pcyi attıracak bana :drym:
sendemi oynuyon OP ^^ hangi bölmbuda beni masaüstüm
döver ne lan ? varmı ötesi dedin bende daha kaliteli bir şey attımkizaru bunu döver ama ?
----------
337 diyorsan oynuyorum S1-luffydeyim.
İzliyorsun diyorsan manga günceldeyim
döver ne lan ? varmı ötesi dedin bende daha kaliteli bir şey attım
sen yaşadın mı öyle bi deneyim ?
Hiç ışık hızında tekme deneyimi yaşadınmı ?
sen yaşadın mı öyle bi deneyim ?