Terk-i Diyar
Administrator
Allah aşkına herife bak hakem bayrağı ile geziyor. :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde antreman derken kaldırıp indiriyon mu o çok saçma olur ama
Elimin altında hep o 2 tane var diğeri öyle duruyor taze hiç kullanmadım.Aslında bunuda kullanmadım ama evde antreman yapıyorum arada babam manyakmısın oğlum sen diyor ama alışacaklar
töbe töbe
Elimin altında hep o 2 tane var diğeri öyle duruyor taze hiç kullanmadım.Aslında bunuda kullanmadım ama evde antreman yapıyorum arada babam manyakmısın oğlum sen diyor ama alışacaklar
bayrakla antreman derken bu pası gol yapardım ama boşver
bayrakla antreman derken bu pası gol yapardım ama boşver
Açıklamaya bak .
Yanlış anlaşıldık Arkadaşlar bayrağın bir çok pozisyona göre (yine yanlış anlaşılmasın futbol ) değişik hareketleri ve şekilleri var.Aslında hepsini biliyorum ama işte ne bileyim canım sıkılınca bayrağı tutmak hoşuma gidiyor(bukadar sakat konu ben daha görmedim )
Açıklamaya bak .
Yok pozisyon yok tutmak hoşuma gidiyor ne oluyor orada ?
Töbe töbe.
Aynı telsiz telefon benim masamın üstünde de var.
Yanlış anlaşıldık Arkadaşlar bayrağın bir çok pozisyona göre (yine yanlış anlaşılmasın futbol ) değişik hareketleri ve şekilleri var.Aslında hepsini biliyorum ama işte ne bileyim canım sıkılınca bayrağı tutmak hoşuma gidiyor(bukadar sakat konu ben daha görmedim )
konu değil sen sakatsın
He şöle bir daha bayrakla falan artislik yapma bize :ko
O bayrağa oraya koyan kafama ya
kafa derken? neyse abartmayalım beyler
O bayrağa oraya koyan kafama ya
kafa derken? neyse abartmayalım beyler
He şöle bir daha bayrakla falan artislik yapma bize :ko
En düzenli masa benim mi ? (Hiç toparlamadım gerçekten...)
En düzenli masa benim mi ? (Hiç toparlamadım gerçekten...)