Atiba
Aileden
Ahir zaman gerçekten
liseye gidiyordum burada uzun vakitler geçirirken. Şimdi iş güç çoluk çocuk yıllar hızlı geçiyor

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi toplanın sefere çıkıyoruz..![]()
Ben değilim kardeşim bugün veya dün hiç evden çıkmadımBugün Ankara Bahçelievler tarafında @Deepblue veya Ona aşırı benzeyen birisini görünce dayanamadım geldim foruma. O kişi Ümit Abi miydi bilmiyorum ama öğrenmeyi de çok istiyorum dkkdkfkf.
Çocukluğum, ergenliğim burada geçmişti. Nickname e posta hatırlayamadım ama üye adlarını görünce çok garip oldum. @PageMaster sanırım ismin Ersandı ve futbol hakemi olmak istiyordun. Şu an ne yapıyorsun görünce çok merak ettim
Bugün Ankara Bahçelievler tarafında @Deepblue veya Ona aşırı benzeyen birisini görünce dayanamadım geldim foruma. O kişi Ümit Abi miydi bilmiyorum ama öğrenmeyi de çok istiyorum dkkdkfkf.
Çocukluğum, ergenliğim burada geçmişti. Nickname e posta hatırlayamadım ama üye adlarını görünce çok garip oldum. @PageMaster sanırım ismin Ersandı ve futbol hakemi olmak istiyordun. Şu an ne yapıyorsun görünce çok merak ettim
Vay hocam nickname hatırlasanız iyiydi, doğru ismim Ersan ve futbol hakemi olmak istiyordum. Afedersiniz eşşşşşşşekliğimden dolayı 2013 eylül (ya da ekim tam hatırlayamadım) açılan eğitime gitmeyip kaçırdım. Dile kolay 12 yıl geçmiş belki de işler yolunda gitse şu an Süper Lig hakemiydimDurup durup dertleniyorum şu gerçekle
![]()
ahahahhahŞimdi kendini geliştirdi küçük lenin di büyüdü başbuğ oldu asdas![]()