Sweating-Bullets
Daimi Üye
yaz ayından beri hayalini kurduğum belli başlı film serilerinden birisiydi FF7 şimdi Paul Walkersiz hayal bile edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hristiyan diye inancı olmasın mı ? Biz Allah onlarda Tanrı diyor ? Türkçe olarak biraz garip geliyor ama onlarda Rest in peace diyor mesela ? Huzur içinde yatsın manasında...
tanrı rahmet eylesinmi diyelim hayırdır ? olm nasıl insansınız lan kimseyi şu bu diye ayırmayın sığmaz insanlığa isterse ateist olsun o kendi inancı bunu yargılamak sana düşmezyazık oldu da allah rahmet eylesin nedir arkadaşım adam hristiyan
ulan ne cins adamsın müslümansın diye yazıyorum, müslüman olarak ölmeyene rahmet okunmaz.tanrı rahmet eylesinmi diyelim hayırdır ? olm nasıl insansınız lan kimseyi şu bu diye ayırmayın sığmaz insanlığa isterse ateist olsun o kendi inancı bunu yargılamak sana düşmez
he tamam şimdi öğrenmiş olduk ama ben yinede allah rahmet eylesin diyorum yazık oldu gencecik adamdı daha.Müslümansanız diye yazıyorum, müslüman olarak ölmeyene rahmet okunmaz.
çok gençti valla onun filmleriyle büyüdükhe tamam şimdi öğrenmiş olduk ama ben yinede allah rahmet eylesin diyorum yazık oldu gencecik adamdı daha.
sırf hristiyan diye 40 yaşında ölmüş iyi iyi zamanı gelmişti mi diyelim hayırdır. 40 yaşında olduğunu biliyorum ama görünüşüne bakarak genç olduğunu söyledim sen devam et insanları ayırmayaçok gençti valla onun filmleriyle büyüdük
sırf hristiyan diye 40 yaşında ölmüş iyi iyi zamanı gelmişti mi diyelim hayırdır. 40 yaşında olduğunu biliyorum ama görünüşüne bakarak genç olduğunu söyledim sen devam et insanları ayırmaya
sağol kardeş sende güle güle kullan dicemde olmayan şeyide nasıl kullancan tamam daha cevap yazma. R.I.P paul walkerkafan güzelmiş caner kardeş güle güle kullan ben ne yazmışııııım sen neyden bahsediyosun
kendi haline bırakın şunusağol kardeş sende güle güle kullan dicemde olmayan şeyide nasıl kullancan tamam daha cevap yazma. R.I.P paul walker
sen sus animelerle kafayı yemişsin
kendi haline bırakın şunu