BurakKalkan
Aileden
b- Fast Training Seçeneğinin İşaretli Olması'' bu seçenek nerde sık sık dc yiyorum yardım lütfen çok işime yarıycak
Fast Training seçeneği tam olarak nerede yardımcı olur musunuz =?
banada lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
b- Fast Training Seçeneğinin İşaretli Olması'' bu seçenek nerde sık sık dc yiyorum yardım lütfen çok işime yarıycak
Fast Training seçeneği tam olarak nerede yardımcı olur musunuz =?
banada lazım
ya yardım edin bi nolur hack shild ı açtımda şöle bi hata veriyo unable to access jarfile Hack shield.jar ne bu nasıl çözerim dosyaların adını değiştirdm fln ama gene olmadı
evet java yükledim yüklü yani ama bu sorun çıkıyo
botu kurarken başka forumdan okuduğum şekilde kuruyorum oyunu çalıştırdıktan sonra ibotu çalışırıyorum no diyorum şu hata çıkıyor Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid bu çıkıyor dediğin indirilmesi gereken linklere baktım indiremiyorum download yazısını falan bulamadım linke tıklıyom donwload yazısı yok
Benim Yeni Sorum itemsiz pt otomatik pt fromlasın ve herkesi kabul etsin pt 4/4 olup birisi çıktığındada yine formlasın onu nerden ayarlıccaz ya bi bulamadım
videolu anlatımdaki herşeyi yaptım fakat ibottan girerkek bu hatayı alıyorum ne yapabilirim ?
http://img685.imageshack.us/img685/1623/sorundw.jpg
Loader'in ip sini kontrol et muhtemelen 19000 yazıyordur sen onu 16000 yap sorun düzelir.