ertuges
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Eyl 2009
- Puanı
- 0
Ya Ben HackShieldi Kıramıyorum regeditte eagleNT yok bende ne yapcam Win7 kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Ben HackShieldi Kıramıyorum regeditte eagleNT yok bende ne yapcam Win7 kullanıyorum
Devil ayarı nasıl olcak bi yardımcı olsanız...
eyw saol paylaım için ben bir şey soracam oyuna giriyom ibot oyu donuyor sonra düz srodan giriyom oyuna acmıyor UPDATE edecen diyor oyunu uuptada edince düzelior
charda pet var ama kendisi toplamaya kalkışıyor char ve error pcik nedeniyle dc yiyor onun ayarlarını nerden yapabilirz yardım için teşekkürler şimdiden...
ibot indirme linki kırık lütfen tekrar düzenleyiniz.
kasma aLanına qiderken ata bin komutunu nasıL wericez ben buLamadım.?
kardeş bi sorunum var ibotu çalıştırınca "critical error loading main gui form."diye bir hata veriyo bu hataya tamam diyince bot sayfası açılıyo fakat botta hiçbirşey yazmıyo skiller vs. hiç birşey yazmıyo yani sonrdan çıkan hiçbirşey çıkmıyo bi yardım ederseniz seviniriim.yardımcı tüm programları sorunsuzca kurdum fakat hiçbirşey değişmedi.
----------
kardeş bide benim indirdiğim ibotu rardan çıkarınca sadece ibot.exe adlı dosya çıkıyo başkada bi dosya yok içerisinde
Önce ibotun 89 versiyonunu indir bi klasöre çıkart daha sonra 89c versiyonunu indir çıkardığın klasöre 89c versiyonundaki ibot dosyasını at ve öyle çalıştır.