srol?k
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Ocak 2010
- Puanı
- 0
biri vmware linki versin yeter ya 2 gündür bulamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
https://my.vmware.com/web/vmware/free#desktop_end_user_computing/vmware_player/5_0biri vmware linki versin yeter ya 2 gündür bulamıyorum.
o hata bi ara bendede olmuştu tekrar launch dedim gittiben hepsini teker teker yaptım oyuna girdim çara tıkladım start dedim oyundan attı şöle bi hata vedi
Hack Shield Error05
Anti-Hacking function is corrupted.
(00010a01) Closing Silkroad client
altta bi konu daha varaynen gitti kardeşimde çara tıklıyorum hemen oyundan atıyor nie anlamadım gitti ???
altta bi konu daha var
ona bi bak
ayrıca ibot dosyaları güncellendi orda war güncelleri.
iBot v1.2.2 sürümü eklendi isro 1.406 sro-r 1.071 içindir.
kardeşim çalşıyor mu isro da bot client li ??? hala açamadım. çara tıklıyorum hemen atıyor ??
java hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz ?
isro da ibot clientlı çalışıp çalışmadığını bilmiyorum clientless olarak çalışıyor.
client lı olarak bir deniyim sonucu yazarım.
herşeyi eksiksiz yaptım ama ibot'daki şu hatadan kurtulamadım, yardımcı olursanız sevinirim;
"hs server is busy or down!" bu yazı çıkıyor bot ekranının en üstünde sonra loaderden launch yapınca direkt dc veriyor
normalde "hs server successfuly connected" yazması lazım değil mi?
multi client yokbeyler wmplayer la ibotu çalıştırınca kasma oluyor mu pc de? mesela ben geçen yaz hs server+3char açınca pc de hafif kasma oluyordu şimdi vmplayer la hs server+2char açsam kasma yapar mı ki?