|ChivasRegaL|
Daimi Üye
Gören sanacak karıyı eve attınız ne meraklıymışsınız linke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ünlü olmak kolay değil.Bende bir fotoğraf var hemen kaldırdılar onu bilmiyorum olan var mı.150 kilo adamla beraber ayna karşısında çekilmiş bir ünlü.Bunlar para karşılığı yapılıyor,ünü yükselmesi için bunlar gerekli.Yıllardır yönetmeni ile yatıp ta başrol kapan bir çok oyuncu var.Doğal şeyler açıkçası.Iphone'da olmasının sebebi birçok ünlü ile anlaşması var iphone'nin ve genelde fotoğraflar hep iphone ile fotoğraf çekildiklerini görürsünüz.Fotoğraf çekip atıyorlar.Siz nasıl skypetan görüşüyorsanız onların da arkadaşları var, doğal yani.
Gören sanacak karıyı eve attınız ne meraklıymışsınız linke
Hocam bu işi ticarete döksen samimi söylüyorum holding kurarsın demedi deme hala geç değil427 Kişi arşiv aldı toplam skype üzerinden doğru saydıysam 500. kişiye 2 türk ile beraber vericem
bırakın bunları bu insanlar zaten normal hayattada çok kapalı tesettürlü insanlar değil sonuçta alışageldik bişeyde apple in böyle hataya düşmesi hayret gerçekten bi açıklamada yapılmadı daha ne dicekler çok merak ediyorum
edit
ne alakası varki tesettür kelimesini art niyetli bir şekilde kullanmadım demek istediğim bu insanların çoğunda namus kavramı olmuyo geneli günlük hayatında veya sosyal medya ile bu pozların hemen hemen aynısını veriyo alışılmış şeyler yani nie bu kadar abartılıyo anlamış değilim anlatabildimmi herkez bi "Türk" olamıyo ne uzun konuştum beSen çok yanlış gelmişsin hacı.Kapalı tesettürlü kelimelerini bu konuda kullanma bence Tartışma falan çıkartırlar.
Kim hacklemiş bilen var mı?
o ne ara çıktı yavMiley cyrus s*x görüntüleri var isteyen varsa
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
o ne ara çıktı yav
Kanklar taze yollayın hemen"I have a collection consisting of 4000 pictures, ~2GB. Should be one of the largest once I clean up the doubles. Is there anywhere I can dump it? I do not have a seedbox and as I live in a country with strict laws I would not want my IP exposed."
noluyoz lan
----------
neler neler çıktı bir bilsen :fky: