SkyNight
Aileden
Nasıl çevircez söyleyın çevırım bu arada log yok db ıcındeki 2.side sr shard.
----------
----------
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu zaten belirttim.Nasıl çevircez söyleyın çevırım bu arada log yok db ıcındeki 2.side sr shard.
----------
Bir şey dicem eğer böyle bir serverin varsa o serverindeki charların id pwleri filan gözükmez mi database ' de?
yapaamadım nasıl silicem dur deneyim
----------
tamamdır. gevşek adam nolcak. görmemiştim.pislik adam küfüre bak ya :S
Bir şey dicem eğer böyle bir serverin varsa o serverindeki charların id pwleri filan gözükmez mi database ' de?
şifreler gözükür ama MD5 olarak yani kırabilirsen asıl şifreyi bulabilirsin. şifreyi bulamassın yani,değiştirebilirsin.Bir şey dicem eğer böyle bir serverin varsa o serverindeki charların id pwleri filan gözükmez mi database ' de?
ben bunu ındırdım kurdum sorunsuz oldu ama cok buglu bu ya oyunda hotandan samrknda ısınlanırken bug var avatarlar alınmıyo fln cok uğrasmak lazım bununla ec sro danda pek anlamıyorum ısınlanma ve avatar ekleme konusunda bı konu yapılsa ıyı olurdu :S
SQL Server 2008'i Deneyin indırme lınkı burda ordan ıstedığını secıp yukleyebılırsınBeyler Lütfen 2008R2 Linklerini Bari Atın Bulamıyorum Kaç Gündür araştırıyorum