Embriyo
Aileden
Yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anlamadığın taaa yazın önceden olmuş konuyu bizim basınımız neden şimdi ortaya çıkarıyor anlamış değilim :/
O sürücüye vuran adama gelirsek kelimeler yetersiz kalır ordaki herkezin canıyla oynamış
Artık hiç bir şey eskisi gibi değil herkes kendini, haddini bilecek.
Otobüs şoförü isen adam gibi muamele yapacaksın müşterine,
Doktor isen hasta yakınına fırça atmayacaksın,
Polis isen olay yerinde suçlu, suçsuzu ayırmadan saldırmayacaksın.
Eğer böyle olmaz ise işte Şekil A adamın kafasını gözünü kırarlar.
Adam aynayı göremiyor ne yapsın ilkden insanca uyarıyor adam çıkmam diyince ortalık kızışıyor.aynen katılıyorum haddini bileceksin.
Eşek dürter gibi dürtersen adamı oda eşşeklik yapıp çifteyi atar.
Adam aynayı göremiyor ne yapsın ilkden insanca uyarıyor adam çıkmam diyince ortalık kızışıyor.
Adam sadece dokunmuş dürtme yok ki abi aşağı in diyo ayrıca şoför haklı bence o koltukta kaç tane o adam gibisine rastlıyodur hergün Allah bilir herkes sinirini başkasından çıkarırsa ohoo işimiz zor hem ilk dik dik konuşan o çifteyi vuran kişi nasıl şoförü suçladınız anlamadım tamam dese az kaysa kenara tüm sorun bitmiş olurdu
şöförü suçlayanlar aynısını siz otobüsteyken sizin şöföre yapsalar napıcak merak ediyorum.
Şoför yan aynayı göremiyorum diyor sen nasıl o vatandaşı savunuyorsun? Ben olsaydım o şoförün yerinde o adama dava açardım.Ben adamdan yana çıkacam bence söförü almak lazım içeri adamı taciz eden şöför.İnsan oğlunun ayarları ile fazla oynamayacaksın öle bir anda çifteyi koyar öle herkez baka kalır.
Benim anlam veremediğim o abla ortalık toz duman olmuşken neyin mücadelesini veriyor adamın gözü dönmüş kaç kişi zapt edemiyor dır dır dır.Eleman kurtulsa onada giydirecek haberiyok.