Haklı olan her türlü şöfördür.. Adam sanki parmakladı sadece dürtmüş. Belli adamda birşeye sinirli, sinirinide şöförden çıkarıyor. Diyelim adam haklı, ama haklı olduğu halde tekme atarak mı cevap verecek ?? Böyle bir hakkı yok!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şoför yan aynayı göremiyorum diyor sen nasıl o vatandaşı savunuyorsun? Ben olsaydım o şoförün yerinde o adama dava açardım.
Dokunup aşşağaya in demesi bir küfürmü?? bir hakaretmi adam sabahın 6 7 sinde başlayıp akşam saat kaçlara kadar aynı yolda direksiyon sallıyor kendini bir şey sanan müptezel sinirliyse ne olucak onun sinirini yerler ordakiler tutup çekerken aradan biri şerefsi z felan dedi he şimdi dövücekler dedim ama dövmediler keşke linç etselerdi o uçan tekme ile otobüs taklada atabilirdi ama adam allahdan iyi sürücüymüş öyle birşey olmadı gerçekten aciz böyle insanlar bunlar hiç birşeyi haketmiyor..
Edit= Sürücüyü geçtim otobüsün içindekiler şikayetçi olsa bir ton ceza alır ordaki milletin hayatıyla oynuyor ne küfürler edicemde etmıyorum sitedeyiz.
adam kendini kontrol edemiyorsa otobüse binmesin
hırsızın hiç mi suçu yok fıkrasına döndü otobüs kullanan biriyle konuşmak bile tehlikeli adam kavgaya girmiş olaydan sonra şöför de sinirlenip otobüsü son sürat benzin istasyonuna çarpıp onlarca kişiyi öldürse haklı mı olacak? ama adam sinirlendirdi zaten hakkı var değil mi?
Vay arkadaş ne kadar çok bilen insan var bu forumda ya, arkadaşlar bitti o devirler bitti öyle tartışma çıkınca artık eyvallah yemiyor. Biri sana höyt dediyse kalkıp kafayı gömeceksin yoksa gelmişi geçmişini oracıkta okuyuverirler adamın eline Tabi sizin hayatınız nasıl bilmiyorum hiç gece dışarımı çıkmıyorsunuz, hiç ara mahallelerde mi takılmıyorsunuz veya bulunduğunuz semtteki mimli mahallelere de mi gitmiyorsunuz ? Şahsen ben yaşadığım şehirde böyle görüyorum, eğer bir kişiye bile eyvallah etsek ertesi gün kafa göz patlak gezmeye mahkum oluruz.
Vay arkadaş ne kadar çok bilen insan var bu forumda ya, arkadaşlar bitti o devirler bitti öyle tartışma çıkınca artık eyvallah yemiyor. Biri sana höyt dediyse kalkıp kafayı gömeceksin yoksa gelmişi geçmişini oracıkta okuyuverirler adamın eline Tabi sizin hayatınız nasıl bilmiyorum hiç gece dışarımı çıkmıyorsunuz, hiç ara mahallelerde mi takılmıyorsunuz veya bulunduğunuz semtteki mimli mahallelere de mi gitmiyorsunuz ? Şahsen ben yaşadığım şehirde böyle görüyorum, eğer bir kişiye bile eyvallah etsek ertesi gün kafa göz patlak gezmeye mahkum oluruz.
Siz hep sonuca bakıyorsunuz.
Kıvılcımı yakana bakacaksınız.
Ceza kanunda tahrik diye bir şey var.Tahrik etmeyeceksin.sen küfür edildiğinde kızarsın ben biri beni dürtüğünde onun için kendine göre insanlara hareket etmeyeceksin.
Usul erkan bilmezsen illa birini cileden cıkartırsın böyle olaylara sebep verirsin.
Adam durduk yerde şöföre ne bir şey söylüyor nede saldırıyor.Saldırma sebepleri belli şöför.O halde o adam giden araçta şöför e tekme attıyor suçlu ise o adamı o konuma getiren de bir okadar şuçludur.
Video 'yu izlerseniz adam tekmeyi attıktan sonra duraksıyor ve ne yaptığının farkına varıyor araç durana kadar bir daha saldırmıyor.Şöför aracı durdurup saldırınca bir daha karşılık veriyor.
Bence şöför adamın başını yaktı.Adam sinirli ve tahrik altında ne yaptığının bilinçinde olmadan şöföre bir anlık hamle yapıyor.Şuçlu dibine kadar şöför.