Yamiyama
Aileden
dün bunun hakkında bi açıklama olmadıgından paniklemiştim resim bile uploadlamıstım 7.sayfanın ilk postu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bot şuan kullanıyorum süper bişe Fakat 2. charlada yada daha çoklu oluyormu söylemrisniiz
Kardeşim ben skilleri görcekmi diye denemek amacıyla 1 kere login oldum actım clienti girdim skilleri gördü sonra cıktım normal olarak girdim,2 saat sonra bota login olmayı deneyince hiç bir tepki vermiyo sorun nedir ?
Yeni versiyon indirdin mi ? indirmediysen önceki mesajlarda paylastım bu sayfada.
Bekleyeceksin işte girmeye çalışıyor.kardeşim yine denedim girdim chara bom boş gözükmüyor char senin dedigindende bişey anlmadım :S napabilirim dün görüodu bugun görmüyor charı
Nasıl bekleyicem :S 1-2 dk bekledim öyle char yine gelmedi ?Bekleyeceksin işte girmeye çalışıyor.
kardeşim yine denedim girdim chara bom boş gözükmüyor char senin dedigindende bişey anlmadım :S napabilirim dün görüodu bugun görmüyor charı
kardeşim yine denedim girdim chara bom boş gözükmüyor char senin dedigindende bişey anlmadım :S napabilirim dün görüodu bugun görmüyor charı
tmm denicem saol
ya kardes çarı görmediğinde çıkmayın bekleyin ve botun o alttaki Loglarını takip edin Traffic falan yazıosa kapatmayın o sro ekranını bekleyin çar oraya gelecek bot Loglarında Disconnect yazmadığı sürece client kapatmayın..
ILS Bot Sorunlarınız
Tam girmiştim ILS Bot hata verdi kapandı :s
Tam girmiştim ILS Bot hata verdi kapandı :s
Çok saol valla daha önce 3 kere girdim gelmiyor die çıktım bekleyince geliyormuş ve geldi çok saol
ya kardes çarı görmediğinde çıkmayın bekleyin ve botun o alttaki Loglarını takip edin Traffic falan yazıosa kapatmayın o sro ekranını bekleyin çar oraya gelecek bot Loglarında Disconnect yazmadığı sürece client kapatmayın..
ILS Bot Sorunlarınız