tahako
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 2 Nis 2011
- Puanı
- 0
üyelik nereden alıcaz pekı?
----------
----------
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ufak bir araştırma ve bot paralı olunca cracke hazırlık çalışmaları yaptım,
bot hiçbir şekilde id ve pw yi botserverına yollamıyor, bottan login yaptıktan sonra oyuna girene kadar hiçbir veriyi botserverına göndermiyor.
Bu oyunda lag olayıda tamamen botun yazılımından kaynaklanıyor, ilk önce sro serverından gelen verileri işleyip daha sonra sizdeki cliente gönderiyor. Bu işleme sırasında gecikme size lag olarak yansıyor.
Acaba rsro için olan versiyonunu deneyen oldumu ? o versiyondada aynı sorun varmı?
Beyler botu yaptım kasıyorda fakat dc yediğinde yeniden oto oyunu baslattıgında charın Id pw yi oto olarak giriyor size tavsiyem sakat bi bot diyeyim smdiden ben pw weya Id yi herhangi bi yere yazmadıgım halde kendisi yazıp girebiliyorsa bence keylogger war ben siliyorum beyler bu botu format atıcam pc ye
arkadşım bu sistem sbot tada var sbottan soyulan duydun mu hiçBeyler botu yaptım kasıyorda fakat dc yediğinde yeniden oto oyunu baslattıgında charın Id pw yi oto olarak giriyor size tavsiyem sakat bi bot diyeyim smdiden ben pw weya Id yi herhangi bi yere yazmadıgım halde kendisi yazıp girebiliyorsa bence keylogger war ben siliyorum beyler bu botu format atıcam pc ye
nasıl yaptın diye sorsam çokmu meraklı olurm XDLureyi yaptım hacı süper yahu durmaksızın lure yapıyo
yap yap güzel bi görselli rehber yap sabitlenir zatenbi rehber yapsammıki valla sıkısında düşünüyo insan sıkışmadan bulamadım
Yeni indirdim. En az defa 10 defa chara girdim. Hiç birinde karakter seçme penceresinde karakter gözükmedi. Sıkıntı ne olabilir ?
Ya kardeş iyi güzel yapmışsın eline sağlık indirdim acıorum ama bot gelmeden hata raporu geliyo çözüm nedir acaba yardım etsen lütfen?