karacano67
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Nis 2011
- Puanı
- 0
Yeni Versiyonu geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben botta error parsing buffs diye bi hata alıyorum kasarken sonra kapanıyor, durmadan fatal error diye hata veriyor nedeni nedir acaba ?
Bota Yanlıs bir skil koymus olabilirsin skilleri slip bastan yüklet
Tesekkurler. Deneyeceğim
----------
Yanlıs skill yoktu ama silip bastan yükledim sorun düzeldi teşekkürler. Birde bu arada lag giriyor gibi bişi oluyo donmalar oluyo onun nedeni nedir acaba :/ pcden kaynaklı degil cünkü 2-3 sro actıgımda sadece bot olan charda oluyor digerleri gayet normal calışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Tesekkurler. Deneyeceğim
----------
Yanlıs skill yoktu ama silip bastan yükledim sorun düzeldi teşekkürler. Birde bu arada lag giriyor gibi bişi oluyo donmalar oluyo onun nedeni nedir acaba :/ pcden kaynaklı degil cünkü 2-3 sro actıgımda sadece bot olan charda oluyor digerleri gayet normal calışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Botttan kaynaklı yapacak pek birşey yok lag sorunu ile ilgili
Tesekkurler. Deneyeceğim
----------
Lag girme sorunu internet baglantınızdan kaynaklanıyor.Ping degelerinizin düşük olmasına dikkat edin ttnet kullanan arkadaşlarda genelde bot lag yapıyor çünkü pingleri uçuruyor bu bot bu yüzden mümkün oldugunca oyundayken netde gezmeyin dosya indirmeyin...
Lag girme sorunu internet baglantınızdan kaynaklanıyor.Ping degelerinizin düşük olmasına dikkat edin ttnet kullanan arkadaşlarda genelde bot lag yapıyor çünkü pingleri uçuruyor bu bot bu yüzden mümkün oldugunca oyundayken netde gezmeyin dosya indirmeyin...
Teşekkür ederim
Süpersin