Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Note ve S Serisi bitti artık samsung.
Eskiden iPhone'un tasarımını ve stabilitesini öne çıkarırlardı şimdi ellerinde 1 tek stabilite kaldı. Yanlış olabilirim ama Apple büyük bir müşteri kitlesi kaybedecek iPhone 6 ile. Her ne kadar sırf ismi için satın alan büyük bir kitle olsada sırf tasarımı için de iPhone satın alan büyük bir kitle vardı.
Kim çamur atmış ? Olan fakat kimsenin görmek istemediği, üzerini örtüp geçiştirdiği noktalara vurgu yapıyoruz. Söylediklerimin hangisi yanlış ? Hangisi yokta ben kafamdan uydurup çamur atıyorum ? gösterin lütfen.
Konuda yorum yazanlara değil sözüm twitter i falan araştırdım biraz o yüzden yazdım sizden tamamiyle bağımsız. Elbette vurgu yapılacak demek istediğim vurgu yapılsın ama off berbat param olsada almam falan diyenlere sözüm.
Haksız da değiller. Bak samimi bir şekilde sölüyorum, param olsa almam ki param var ve almayacağım. Hatta bedava verseler şöyle bir iki gün kurcalamak için belki alırım fakat kullanmayı asla düşünmüyorum ) Söylediklerimde son derece samimiyim.
Sömürgecilik bu olsa gerek..Bu telefon amerika da 437 TL burda 2.349 TL mi yani ?
Bu telefon amerika da 437 TL burda 2.349 TL mi yani ?
RTasarım aynı kalsaydıda keşke ve bu şekilde bozmasalardı. iPhone'un güzelim tasarımının içine ettiler resmen. Sırf 1mm daha ince olsun diye kamera çıkıntılı bırakılmış, çünkü kamera sensörünün kalınlığı telefonun kalınlığını geçtiği için dışarda kalmış. 1mm daha kalın olsun ne olacak sanki. Kimse iPhone'un kalınlığından şikayetçi değildi ki ve zaten kalında değildi. 6.9 mm olacağına 7.9mm olsun bu değer de halen çok ince bir değer ve oldukçada hoş görünürdü.
Hadi kamera çıkıntısını anladık telefon ince olsun diye öyle olmuş, peki o kalın siyah şeritler ne öyle ? Daha kalın olunca telefon daha iyi sinyal mi alıyor sanki ? Hiç alakası bile yok, tasarımın içine eden ve direk göze batan saçma sapan gereksiz brieyler olmuş üstelik bir mazereti de yok.
Elbette ben çok farklı bir tasarım beklemiyordum, bekleyemem de. Telefon dediğin ya Sony Xperia serisi gibi keskin sert köşelere sahip diktörtgen olur veya Galaxy S3 gibi yuvarlatılmış hatlara yumurta tasarımına sahip olur. Bu konuda pek fazla bir seçenek yok, kimse altıgen telefon beklemiyordu elbette ama madem elinde yıllardır herkes tarafından beğenilen köşeli bir tasarımın var sen neden bunu bozup yumurta tasarımına geçersin ki. iPod touch gibi olmuş aynen. İnsanlar iPod kullanmak isteseler giderler iPod alırlar, iPhone'un ne farkı kaldı ki şimdi.
Kenar çerçeveleri anladık, kabul edilebilir boşluklar var ama ya altta ve üstteki boşluklar ? O kadar boşluğa ne gerek var Allah aşkına ? Madem ekranı büyüyorsun bari çerçeveleri de biraz ince tutki ergonomik olsun elde tutması kolay olsun. 4.7 inçlik iPhone'un ebatları bazı 5 ve 5.2 inçlik telefonların ebatlarından daha büyük.
Kamera, ram ve batarya konusuna hiç girmeyeceğim bile... Tek kelime ile rezalet...
R
Resimden bakarak kamera çıkıntısını abartmışsın eline alınca aynı açıdan bakınca çok farkedilmez bile.Adamlar ios sistem kullanıyor stabilitesini 1 gb ram karşılıyor ki adamlar 1 gb ram koymuşlar.4 gb ram koyuyorsunda noluyor 2.5-3 gb ni android sistem yiyor saten(dedigim gibi sistem ios).Ayrıca batarya kullanımını %45 arttırmışlar mesala 1 gün sarjı gidiyorsa 1.5 gün gidicek.S3 içinde aynısını düşünmüştüm nasıl bi telefon demiştim ama ele alınca şık duruyordu.Eline alıp bakmadan telefona bu kadar yorum saçma.
Kamerada sadece mp değil çözünürlükte önemlidir. Çok mp istiyorsan nokianın 40lıklarını dene