AraNeL
Aileden
purelove moderatördü o aralar son günlerimde global mod olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
purelove moderatördü o aralar son günlerimde global mod olmuştu
çok uzun süre mod değildim yav sro R nin moderatörüydüm AraNeL işte. Saint moderatör olmuştu yine işte son günlerimde oda R deydi sanırım orda konu açıyordu bana bişe kalmadan
eyvallah da imzasız avatarsız olmuyor istek yapcam birinden
Tamam tamam şimdi hatırladım, hoşgeldin tekrardan foruma
Anne ve babamın ayrı olmasından dolayı psikolojik olarak haftada bir kez duvarı yumruklarım
Bende yumruklarımı sertleştirmek için yapardım la
Galaxy Ace telefonumdan amuda kalkarak gönderildi.
İtiraf ediyorum tuvaletimi yaparken g*tüme su sıcramasindan aşırı zevk alıyorum ispis
eski casanovalardan kim kaldi ki osbir cekmek icin prezervatifmi caldin :hahaAz önce abimin bilgisayar çantasından yaklaşık 4-5 tane prezervatif çaldım.
Şimdi inanmayanlar olabilir ama bedavadan bulmuşken kaçırmamak gerek.
Geceleri uyumadan önce çok rahat 1 film senaryosu kadar hayal kurarım.
Bu espiriyi yapacak birinin çıkacağını tahmin ediyordum, kimsenin cinsel hayatı seni ilgilendirmez sanırım?osbir cekmek icin prezervatifmi caldin :haha
Az önce abimin bilgisayar çantasından yaklaşık 4-5 tane prezervatif çaldım.
Şimdi inanmayanlar olabilir ama bedavadan bulmuşken kaçırmamak gerek.
Antalyadan bayram için geldi, bi bilgisayar çantasının içinden şarj cihazını alıcakken gözüme çarptı, 2 kutu taşıyor yanında. Birinin içinde bi kaç tane otlandım. ispisbilgisayar çantası derken?
Antalyadan bayram için geldi, bi bilgisayar çantasının içinden şarj cihazını alıcakken gözüme çarptı, 2 kutu taşıyor yanında. Birinin içinde bi kaç tane otlandım. ispis
1 haftalığına 2 kutu ideal bence, neyse fazla uzatmaylım bu konuyu bence.Antalyada yaşıyorsa az almış yanına