pagedown
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Tem 2013
- Puanı
- 0
hfghfhgh
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe bence avatarını değiştirerek başla mutsuz olmaya gerek yoktek sorunum o değil bağne kızdan arkadaşımda yok pasifimmm
eğer büyük şehirde yaşıyorsan şu mantıkla yanaş ( özellikle otobüste ineceğin durağı soramama, para üstü isteme, birine yer sorma ve en önemlisi küçük bir sohbete başlarken kafanda şunu düşün), ben bu adamı bir daha ne zaman göreceğim ? çok samimi sohbetim olacak mı ? hakkımda bir şey dese beni kim kınayacak ? "tabi bu tanışma bölümünde etkisiz kalıyor" bu sayede bu utangaçlığı yenebilirsin.
ya görürsem ya olursa ?
ümit abinin yan sanayisi çıkmışdoktora git düzelir
Korkarım bunu söyleyen DaB'ın yan sanayisiümit abinin yan sanayisi çıkmış
ben şahsen dabım qnq kiklendim arkadaşın konusunu baltalamayalım neyse.
Korkarım bunu söyleyen DaB'ın yan sanayisi
Bazen espiri yapacağım diye ne dediğinizi şaşırıyorsunuz.Seviyorsan git konuş ganga
asosyallikten gelen bir utangaçlık olabilir dolayısıyla çık dolaş kimseyi kafaya takmaArkadaşlar başlıkta dediğim gibi çocuklugumdan beri utangaçlıgım yüzüne hayatımı yaşayamadım 20 yaşına geldım kız arkadaşım olmıadı öyle bir utangaçlık tarzı yok biri selam verse utanıyorum hastalık aşamasına geldi bu durum çok kötü mesela azıcık arkadaşlar yakışıklısın der yani az da olsa tip var mesela bi kız baksa ben utanırım yani ya uzaklaşırım yada bakmam değişik bi insanım doktora gitsemmi bıktım böle yaşamaktan millet arkadaşlarıyla dolaşıyor arkadaşım bıle yok selam vermeye utanıyorum arkadaşın olurmukı
Sen işi büyütmüşsünYokmu akraban ortama soksun ben erkek arkadaşlarımın yanında normalim kızların yanında çok rahat oluyorum haddinden fazla kısacası bana çip diyolar erkek arkadaşm 30 tane ise kız arkadaşlarım 70 80 tane ben genelde kız arkadaş yapıyorum kendime tavsiye ederim arkandan vuran olmaz dikkate al bu lafımı 5 6 tane erkek arkadaşın olucagına 1 tane kız arkadaşn Olsun
Yokmu akraban ortama soksun ben erkek arkadaşlarımın yanında normalim kızların yanında çok rahat oluyorum haddinden fazla kısacası bana çip diyolar erkek arkadaşm 30 tane ise kız arkadaşlarım 70 80 tane ben genelde kız arkadaş yapıyorum kendime tavsiye ederim arkandan vuran olmaz dikkate al bu lafımı 5 6 tane erkek arkadaşın olucagına 1 tane kız arkadaşn Olsun