Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün alınmış üyelik aldığı gibi bu konuyu açmış fake bu :nse:
yasak demedim sadece düşüncemi belirtip fake olduğunu söyledim :mj:Yeni üyelik açıp forumda yardım istemek yasak diye 1 yasak görmedim kayıt olurken varsa bileyim ?
foruma giriyorum ara sıra ama üyeliğim yok bende açım dedim ?
yasak demedim sadece düşüncemi belirtip fake olduğunu söyledim :mj:
Yeni üyelik açıp forumda yardım istemek yasak diye 1 yasak görmedim kayıt olurken varsa bileyim ?
Yeni üyelik açıp forumda yardım istemek yasak diye 1 yasak görmedim kayıt olurken varsa bileyim ?
Tövbe bismillah. Neden öyle düşünüyorsun ki ? Beterin beteri vardır.Yine azcık tip var demişsin biz napalım bizde o da yok .bende çıkmıyorum dışarı o yüzden
Yokmu akraban ortama soksun ben erkek arkadaşlarımın yanında normalim kızların yanında çok rahat oluyorum haddinden fazla kısacası bana çip diyolar erkek arkadaşm 30 tane ise kız arkadaşlarım 70 80 tane ben genelde kız arkadaş yapıyorum kendime tavsiye ederim arkandan vuran olmaz dikkate al bu lafımı 5 6 tane erkek arkadaşın olucagına 1 tane kız arkadaşn Olsun
Bence tipim yok demek saçma, tamam tipsiz olabilirsin ama kendine biraz çeki düzen verirsen gayet de yakışıklı olursun. Mesela ben 1-2 sene öncesine kadar keko gibiydim.Düz kısa saç hiç tarak vs. kullanmam, hiç bir şeye dikkat etmezdim.Şimdi saçımı uzattım daha farklı şekiller veriyorum,Kemik gözlük aldım onu takıyorum. Gayet iyi oldu özgüvenim az da olsa arttı.Hatta bazı arkadaşlarım yolda tanıyamıyorlar.Yine azcık tip var demişsin biz napalım bizde o da yok .bende çıkmıyorum dışarı o yüzden