Ben forumdan uzaktayken değişen durumlardan biri de buydu Sevgili gibi bir şeyler olmaya çalıştı gibi galiba anlayamadım da yani değişik durumlardı Olay şöyle başladı bu kız anadolu öğretmende benim bir alt dönemimde okuyordu. Arada okulda görüyordum ama hiç konuşmamıştık farklı bir kızdı projelerle falan uğraşıyordu tubitakta ikinci falan olmuştu okul başkanlığı falan yaptı işte anlayacağınız farklıydı. Sonra bu kız beni ekledi, youtube ile ilgili bir paylaşımımda altına bir yorum attı oradan muhabbetimiz başladı. Benim youtubedaki videolarımı falan izlemiş, farklı bir şeylerle uğraştığım için merak etmiş orada başlayan muhabbetimiz yaklaşık 2-3 ay kadar sürdü. Gerisini yazmayayım da mesajlar anlatsın Mesajları sırasız olarak atıyorum sıralamaya üşendim açıkçası
Böyle yaşandı ve benim için böyle bitti daha da mesaj atmıyorum ne olursa olsun o atıyor gerçi ama ben cevap atmıyorum hep onlar mı trip atacak İyi oldu işte
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dikkat: Bu bölüm güncel bölümdür.
Eveet güncele geldik kızla tekrar mesajlaşmaya başladık bakalım neler olacak
Böyle yaşandı ve benim için böyle bitti daha da mesaj atmıyorum ne olursa olsun o atıyor gerçi ama ben cevap atmıyorum hep onlar mı trip atacak İyi oldu işte
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dikkat: Bu bölüm güncel bölümdür.
Eveet güncele geldik kızla tekrar mesajlaşmaya başladık bakalım neler olacak
Son düzenleme: