Dooo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Ara 2013
- Puanı
- 9
Diyaloglar güzelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dağıtacam kanka parça parça hayrat misali
Sesleri değişek mi knk :drl
az önce konuda olanları gördüm seni görünce dedim bu uyarıyı kesin yapar tebessüm ediyorum şuanResimde kızın ettiği küfürler var Emre, onları editle.
Konuya gelecek olursak nasıl kız bu?
-Bir kıza yakışmayacak küfürler vs..
-Sen de maşallah görmeden kızı seni seviyorum demişsin .
az önce konuda olanları gördüm seni görünce dedim bu uyarıyı kesin yapar tebessüm ediyorum şuan
hatta editlenmemiş küfürleri görünce dedim bunu ilk deniz uyarırBeni mi takip ediyorsun nedir arkadaş haha
Resimde kızın ettiği küfürler var Emre, onları editle.
forumu biraz inactive görüyorum bu tarz şeylerde tek uyaran sen oluyorsun hani takiptesin ve forum inactive olunca dikkat çekiyor gravity falan 2.SıradaBeni mi takip ediyorsun nedir arkadaş haha
Kızı görmeden seni seviyorum mu demişim ? Onu nerden çıkardın acepResimde kızın ettiği küfürler var Emre, onları editle.
Tercihini
Kızı görmeden seni seviyorum mu demişim ? Onu nerden çıkardın acep
+ Olarak kız rahat bir kız tercihlere karışamayız.
Tercihlere karışılmaz bi kere ayıp
Tercihini
forumu biraz inactive görüyorum bu tarz şeylerde tek uyaran sen oluyorsun hani takiptesin ve forum inactive olunca dikkat çekiyor gravity falan 2.Sırada
Ayrıca konuyla ilgili : Benim bu ilişkinin çok benzeri bir ilişkim olmuştu ama ben yaz tatilinde tanışmıştım lise son başlangıcındaydım kızda benle aynı yaştaydı.Herşeyi çok rahat konuşur regl dönemlerinde idare etmemi bile isterdi çok aşırı da somut şeyler yaşamıştık dudak parlatıcısına kadar ben seçiyordum öpüşeceğimiz için İkimizde bir yerde bitecek gözüyle baktık zamanla ki ben kurtulmak istiyordum böylesi kızlar insanın hayatını mahveder az efendi olacak kız dediğin oturmasını kalkmasını konuşmasını yazmasını bilecek yaşım artık işim olmaz böyle şeylerle zamanın önemini anlıyor insan
dudak parlatıcısına kadar ben seçiyordum öpüşeceğimiz için
Kızı görmeden seni seviyorum mu demişim ? Onu nerden çıkardın acep
+ Olarak kız rahat bir kız tercihlere karışamayız.
Yok ya, hiç sevmem öyle laubalilikleriO tercihler de senin hoşuna gidiyor gibi Emreciğim
O gülen surat hiç hayra alamet değil
Yok ya, hiç sevmem öyle laubalilikleri
Kız dediğin biraz oturaklı olacak değil mi
Oturmasını kalkmasını bilecek knk
Kız dediğin biraz oturaklı olacak değil mi