SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Bir de bana fesat diyosun pis insan
Sağol :haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de bana fesat diyosun pis insan
Aynen öyleSen benim facede ekliydin ama sözlüm herkesi çıkardı faceden ikimizin bir sürü fotoğraflarını falan koymuş faceye kimseyi ekleyemiyorum. United adlı guilde yazdırdım kendimi.Önemli olan guild değil, geçmişi hatırlamak, hal hatır sormak. Temmuzdan sonra ben başlayacağım size yetişemem zaten Foruma da girmiyordum ban yediğimden beri öyle bir uğradım server açıyormuş Ümit Bey.Bizde başlarız kısmetse. Umut ulaşsın bana, mesaj atarsın faceden de fb.com/salihhalli
Sözmü !!!!benimde yutupta 1lira18 kuruş kesinleşmiş param var parayı çekeyim söz leblebi tozu alıcam sana
Forumdaki rehber konulardan başlayınCoco isim erdeniz sanırsam öğretiyon mu şimcik
düşünsene coco kızsızlıktan duvara tırmanırken spor yaptığından dolayı memiklerin kız memiğine dönüyor kendini elleyip zevke geliyorsun :ASd:ASD
captain coconun hayal gücünü tahmin bile edemezsin karşim
Nasıl bir hayal gücüdür bu ?!
@CaptainCoCo sakın öğretme buna, modifiye falan yapar, doğanın içinde 30 kişi binip piyasa yaparlar. Sakın ama sakın öğretme.Banada öğret bi doğan alayım
@CaptainCoCo sakın öğretme buna, modifiye falan yapar, doğanın içinde 30 kişi binip piyasa yaparlar. Sakın ama sakın öğretme.
Erdeniz mesaj atmamışsın bana gelmedi ?
@CaptainCoCo sakın öğretme buna, modifiye falan yapar, doğanın içinde 30 kişi binip piyasa yaparlar. Sakın ama sakın öğretme.
Eklemişte olabilirim
----------
Sakatmısınız olum ya
Demekki sıkıntı bendeOnuda yapmamışsın ne adamsın ya
Bir gün siyasi bir olaya karışırsam gelicem hacı sözCoco teklif hala geçerli bak babam diyorum taşaklı diyoruumm