Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağır ergensin dostum
Deniz pc'ye geçemiyorum. Sürekli yatmaktan sıkılıyorum. Kitap okuyayım diyorum. Nerden alıyosun kitapları Kitap alayım okuyayım bakalım biraz
Deniz pc'ye geçemiyorum. Sürekli yatmaktan sıkılıyorum. Kitap okuyayım diyorum. Nerden alıyosun kitapları Kitap alayım okuyayım bakalım biraz
Ben kitaplarımı "http://ucuzkitapal.com/"dan alırım. Adamlar hem ucuz kitap etkinliği yapıyor hem de kapıda ödeme imkânı var.
okuoku.com'dan alıyorum, gayet işini iyi yapan bir site ve sağlam çalışıyorlar. Dün gece siparişi verdim bugün kargoya verildiğini gördüm, 2 gün içinde de elime ulaşır
Aslında kargoya verilmesi tedarik edilme imkanına bağlı.Okuokudan ilk siparişimde bir kitap 4 gün tedarik edilemedi toplam 4 kitap sipariş etmiştim.O kitabı çıkarıp ancak öyle kargolayabilmişlerdi
Kitap okuyanlara imreniyorum diyorum la başlayayım bende alıyorum 2. sayfada bırakıyorum neyse ki şu aralar havalı tüfeklere sardım aldım bi tane atış yapıyorum çok zevkli oluyor.
Bu Cehennem ve Olasılıksız güzel mi? ve tam olarak konusu ney , netten bakmak yerine senin ağzından duymayı tercih ettim
İstanbulda mı geçiyor geldikten sonra ?
Cehennem : Langdon isimli bir simgebilim profesörü Floransa'da yaralanmış şekilde bir hastanede uyanıyor ve hayalinde hep gri saçlı bir kadın görüyor. Sonra bir hemşireyle tanışıyor olay onun etrafında gidiyor ve en son İstanbul'a geliyorlar.. Okumanı tavsiye ederim çok sürükleyici bir roman.
Olasılıksız : Şizofren iki kardeş var ve bu kardeşlerden biri gözlerini kapattığında geleceği görüyor, bu adam üzerinde deneyler filan yapıyorlar 475 sayfalık roman ve 2 günde bitirdim ilk sipariş ettiğimde okuğum kitaptı cidden o da çok sürükleyici tavsiye ederim.
İstanbulda mı geçiyor geldikten sonra ?