Geri depiyor hepHeyecan yapmanın anlamı yok lisra 'nın dedigi gibi "Rahat ol o senden yüce bir varlık değil." Bırakda o Heyecan yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geri depiyor hepHeyecan yapmanın anlamı yok lisra 'nın dedigi gibi "Rahat ol o senden yüce bir varlık değil." Bırakda o Heyecan yapsın
Geri depiyor hep
Geçen kızla çıktık dışarı Allahtan yanımda kuzenim vardı 1 gıdım konuşamadım kızla sadece kamıkazeye yani diğer adıyla rangere bindik oda cok bağırdıkları için bi korkmayın diye teselli ettim başkada konuşmadım vallagaz veriyom lo yoksa bende utanırım :shm:
haftaya cumartesiye kaldı buluşma zamanım var şimdi 1-2 kız arkadaşım kankalarımla deneme yapıyorum nasıl konuşcam falan
Deniyoruz bişiler bide nasıl giyinsem o gün bişiler diyi verin
mesela örnek ver
Atlet giymeyi dene?ya aklımda plan varda kot gömlek falan ama terliyorum gömlekte belli oluyo o yüzden morel 0
ya aklımda plan varda kot gömlek falan ama terliyorum gömlekte belli oluyo o yüzden morel 0
yaş kaçtı mümin senin?ya aklımda plan varda kot gömlek falan ama terliyorum gömlekte belli oluyo o yüzden morel 0
O ter yüzünden tüm şansın kaybolabilir. Her ne olursa olsun kokuna önem vermek zorundasın eğer buram buram ter kokarsan ikinci buluşma şansın %10'a kadar düşer. Onu çözmen lazım18 e az kaldı
----------
niye kuzen noldu la :S