Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıldı galiba çöktürün baam
Kesinlikle Allstar day2 EU vs NA maçını seyretmeniz lazım. Carry nasıl korunur, focus ne kadar önemli, jayce neden nerf yemeli hepsini bir maçta görebilirsiniz. İnanılmaz derecede zevkli bir maçtı ve EU maçı aldı fakat inanılmaz bir maçtı. Tekrarını mı bulursunuz ne yaparsınız bilmiyorum ama izlemeniz şart !!!
Bu arada Doublelift penta <3
maçı eu almadı na 2-0 yendi euyu
LoL'ü sil, Dota yükle, dene, beğen, geliş, zevkli aşamaya gel çok uzun iş. Ben aşırı oyun bağımlısı biride değilim, gerek yok benim için alışkanlıkları bir tarafa bırakmaya. Daha iyi değil konusuna da denemeden giremem.LoL oynayanlara bir sorum var neden Dota değil de LoL ? Mantıklı bir açıklama bekliyorum. Cevap vermek istemeyenler vermek zorunda değilsiniz bu yüzden saçmalamaya gerek yok.
Dota LoL'den daha önce başlamış çok köklü bir oyun. LoL'ün böylesine bir oyun çıkarması da sanki birebir kopyalamış gibi oluyor ama zevk meselesi tabii ben de daha LoL'ü denemedim ama denemek istiyorum sadece sizin fikirlerinizi almak istedim.LoL'ü sil, Dota yükle, dene, beğen, geliş, zevkli aşamaya gel çok uzun iş. Ben aşırı oyun bağımlısı biride değilim, gerek yok benim için alışkanlıkları bir tarafa bırakmaya. Daha iyi değil konusuna da denemeden giremem.