Jungle J4 Lee Sin bunlar takımına ilk dakikalardan kill getirebilen champlar
Tabi onlarda var ama arkadaş 6300lük dediği için bunları yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6300'lük güzel bir hero söyler misiniz gençlik ?
allah aşkına sen önerme bu adamın bi q atışları var lee ile 2/14 gitti şok oldum abi bildiğin nereye yürüyüyosa tam o hat üzerinden q atıyor adam nerde olursa olsun sadece ward koyup w ile uçmasını biliyor o kadar
allah aşkına sen önerme bu adamın bi q atışları var lee ile 2/14 gitti şok oldum abi bildiğin nereye yürüyüyosa tam o hat üzerinden q atıyor adam nerde olursa olsun sadece ward koyup w ile uçmasını biliyor o kadar
Arkadaşın sağlık sorunları varallah aşkına sen önerme bu adamın bi q atışları var lee ile 2/14 gitti şok oldum abi bildiğin nereye yürüyüyosa tam o hat üzerinden q atıyor adam nerde olursa olsun sadece ward koyup w ile uçmasını biliyor o kadar
Kha'Zix aldım ^^
o sağlık sorunları lolkingdede varmış demekki
Arkadaşın sağlık sorunları var
kardeş benim çar değil bu sen çok yanlış gelmişsino sağlık sorunları lolkingdede varmış demekki
ben fake değilim kardeş
kardeş benim çar değil bu sen çok yanlış gelmişsin
Kardeş o da ben değilim seni kandırmışlarben fake değilim kardeş
hmm çok garip halbuki aynı forumdan
Kardeş o da ben değilim seni kandırmışlar
Senin acc'da oynuyorum zırlama yaaa
Kha'Zix aldım ^^
Arkadaşlarla girildiğinde genelde böyle oluyor Oyunu bilen ile fazla bilmeyen aynı takımda olunca bir yerden patlak veriliyor illakiSabahtan beri full maç atıyoruz 10 maçtan sadece birini alabildik neden böyle
Millet takım maçımız var junglerımız uyudu bize ormancılık yapabilcek biri lazım