QuietTouch
Global Mod
https://www.maxigamerz.com/f1104/maca-adam-lazim-224732/
konuya bakarsanız sevinirim.
konuya bakarsanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TR'de oynayan arkadaşlar beni eklerse sevinirm nick GoPro
olayı farklı gösterme offline kalınca bir ödül yok ozaaaaaannn ! o ay örnek oyunculara seçildiğin için gelmiş ve şans eseri o ay oyuna girmemişsinBayadır girmiyordum lisandra ve kostümü gelmiş.
olayı farklı gösterme offline kalınca bir ödül yok ozaaaaaannn ! o ay örnek oyunculara seçildiğin için gelmiş ve şans eseri o ay oyuna girmemişsin
yok arkadaş... Senden olmaz.. Olsada bu forum bunu görmez
rengar kedi yavrusu oldu
Nerden baktın ben bulamadım !? Resmi sitesinde filan açıklanmamış !?
Arkadaşlar merhaba. Ben oyuna tekrar başladım. Yani yeniyim. Bir ara yine başlayıp bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrar başladım. Bir süre yapay oynayarak oyunu kavramaya çalıştım. Ee kavradığımı da düşünüyorum. Şimdi beraber oynayabileceğim bir arkadaş arıyorum. Beraber normal oyun atacak gerekirse iyi oynayıp taşıyacak bir oyun arkadaşı arıyorum. Bana ulaşmak isterseniz solda profilimde sosyal ağlarım mevcut. İsterseniz ö.m da atabilirsiniz.
Uzattım.Sen Askere Gitmemişmiydin
Uzattım.
Fark etmez, aynı hesap. Sonuçta askerlik kaçınılmaz, gideceğim.Kötü yapmışsın keşke gitseydin şimdiye yarılamıştın