-ScarFace
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Kas 2010
- Puanı
- 51
takibe aldım daha fazla yazı ve resim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bro bu ingiliz vatandaşlığına falan geçerken kraliçeye bağlılık yemini falan ediyomuşsun duyduğum kadarıyla doğrumudur bu ?
Abi benim orda canım sıkılır vallahi En azından Türkiyede hergün bir olay oluyor gazeteler, televizyonlar saolsun sürekli gündemi değiştirip güncel tutuyorlar .p Ama kim ne derse desin yolunu yordamını öğrendinmi ordada her türlü işini yürütürsün dostum hayırlı olsun
Bildiğinden mi söylüyorsun bunu yoksa fikir mi yürütüyorsunAylardır boşuna bekliyorsunuz Avrupa da yaşam sanıldığı kadar kolay değil. 1 ay kadar kaldı saniyorum sonra dönmüştür yurda belki o kadar bile surmemiştir.
örf,adet,kültürden falan bahsediyo olabilir bide londrada yaşam pahalı avrupanın geri kalanına göre bildiğim kadarıyla.Bildiğinden mi söylüyorsun bunu yoksa fikir mi yürütüyorsun
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu biliyorum, konuyu açan döndü mü dönmedi mi onu merak ediyorumörf,adet,kültürden falan bahsediyo olabilir bide londrada yaşam pahalı avrupanın geri kalanına göre bildiğim kadarıyla.