Merhabalar arkadaşlar. Size az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Standart hergün gittiğim gibi bugünde kursa gittim ve eve dönerken otobüse bindim. Arkalara doğru ilerledim ve bir koltuğa oturdum. 2-3 durak sonra 1 kadın ve 3 çocuğu bindiler. Halleri gerçekten kötüydü rahatça belli oluyordu. Onlarda arka taraflara doğru yürüler ve benim oturduğum koltuğun önündeki koltuklara oturdular. Daha sonra o çocuklardan birisi (en fazla 7 yaşında) bana döndü ve 'Abi şu gözlüğü bi kere takabilirmiyim?' dedi. Güneş gözlüğüm boynumdaydı yakamda asılı. Bende gülerek 'Al tak bakalım yakışacakmı' dedim. Çocuk taktı gözlüğü ve annesine dönerek; 'Anne, babamın parası ne zaman olacak? Bende bundan istiyorum' dedi. O an canımdan can koptu o çocuğun bu lafı varya beni resmen benden aldı diyebilirim. Annesi 'Sus olum ver abinin gözlüğünü geri' dedi. Tabi kadıncağız mahcup olmamak için öyle söyledi ama benim içimde fırtınalar koptu desem yeridir. Çocuğa şaka yollu ve annesinin de onurunu inciltmeden gülerek; 'Bak bakıyım bana. Vov çok yakışıklı oldun bu gözlük sende kalsın ama bi şartım var onu bi abinden hatıra olarak sürekli saklıcaksın tamammı?' dedim. Annesi hayır oğlum olurmu öyle şey falan desede ben ısrarla o gözlüğü o çocukta bıraktım. Gözlüğü 1 ay önce 375TL ye almıştım. Elimde 950TL lik telefon, Ayakkabılarım kalite, pantolonum kalite, üzerimdeki t-shirt kalite ama bu çocuğun üzerinde sadece rengi solmuş bir t-shirt, altında yırtık bir şort ve ayağında patlamış ayakkabı vardı. Bunu neden söyledim biliyormusunuz? Babalarına söven, kızan birçok insan var. Belki sizde onlardan birisinizdir. Allaha defalarca şükür ettim babam bana bu zamana kadar yokluk göstermedi diye. Şuan kollarımı açıp 'BÖYLE DÜNYANIN ADALETİNİ ' diye bağırasım var. Halimize binlerce kez şükür çok şükür...
Moderatörün son düzenlenenleri: