OuTLaWz
Daimi Üye
Bu mbot crack kafayımı yedi acaba.İçine attığım klasörü siliyor.Mbot klasörüne atmıştım silinmiş.Şimdide bp klasörüne attım gitti güzelim oyun
aynen görev yöneticisine bir bakıyorum 20 tane cmd.exe açıyor falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mbot crack kafayımı yedi acaba.İçine attığım klasörü siliyor.Mbot klasörüne atmıştım silinmiş.Şimdide bp klasörüne attım gitti güzelim oyun
aynen görev yöneticisine bir bakıyorum 20 tane cmd.exe açıyor falan
bende de mbotu çalıştırınca cmd açıyodu virus proğramını kurcaladım vs vs. sonunda hallettim.
Bende virüs programı bile yok
Nasıl halledebilirim tam cevabı biliyomusun 30 tane felan cmd açtı yine
Tarama dışı ögelere ekle mBot klasörünü.Nasıl virüs frogramı yok Essen.'da mı yok ?
Frame networkun güncel sürümünü indir
Yok işte virüs programı
Microsoft essentialide mi devre dışı bıraktın ?
Yoo hiç ellemedim ama bilgisayarımda öyle birşeye rastlamadım hiç nasıl ulaşıcam?Pc işlerinden pek anlamıyorum
Ersan ÖL.İşletim sistemin W7 mi ?
aynen eskiden normal crack vardı ama linklerde problem oldu heralde o dosyayı açmayın bende bir sürü cmd açmaya başladı reset attım dosya gizlenmişti (cracki çıkarttıgım dosya) virüs programı indirip sildim Linklere bakarsanız iyi olur arkadaşlar
evet virüs pcyi pert etti tek cozum format ustte yazdıgımla sadece dosyayı gosterırsınızVirüs o tiklamissindir geçmiş olsun tek yolu format kardeşim .