Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabri şaşırttı tabi. Sneijder o pozisyonu kaçırmasaydı çok iyiydi.
eleyemezsiniz diyenlere laf söylememiş ki zaten yenemezsiniz diyenlere söylemiş
Realde zaten evinde 3-2 biten maça kesin eledik gözüyle gelecekti İstabula
----------
Eleyemezsiniz diyordum haklı çıktım üzerime alınayımmı ?
aynen delirdim orda ya kaçmazdı o
----------
eleyemezsiniz diyenlere laf söylememiş ki zaten yenemezsiniz diyenlere söylemiş
alınma sen alınma ama bi ara umutlandım ya 3-1 olduğunda
Nolur nolmaz soralım biz
Ersan mesele o değil tamam galatasarayı tutmazsın elenir dersin anlanırımda nedir bu kadar yorum yapmak ben onu anlayamıyorum bugün real le oynayan galatasaraydı başka kaç Türk takımı bu durumda reale maç yapmış realı tut tamam ama adabınla sus otur(şakşakçılara bu dediğim sana değil)
Ya siz mi maç yapıp para kazanıyorsanız sanki. Saçma sapan konulardan geriliyorsunuz.
Reali tutmuyordumki ben Fenerbahçeliyim sadece futboldan anlayan birisinin Realin eleyeceğini bilir.Galatasaray yerine Malaga oynasaydı yine Real eler derdim. Habire Real eler diye ötmemin sebebide Gs'nin kupayı alır denmesi çünkü gerçekten çok mantıksız geliyordu.Ha + olarak 2008 yılında bizde çeyrek final oynadık Chelseayle ve yarı finale sizden daha çok yaklaştık.
----------
Anneannem gibi konuştun
Ötdüğünü anladın sonunda buda bir ilerleme.
sonra gsliler bizim uefa kupamız var dediklerinde dalga geçersiniz ersan doğruyu söylemek gerekirse türk takımlarında sizin gibi taraftar olacağına hiç olmasın diye düşünüyorum.
Reali tutmuyordumki ben Fenerbahçeliyim sadece futboldan anlayan birisinin Realin eleyeceğini bilir.Galatasaray yerine Malaga oynasaydı yine Real eler derdim. Habire Real eler diye ötmemin sebebide Gs'nin kupayı alır denmesi çünkü gerçekten çok mantıksız geliyordu.Ha + olarak 2008 yılında bizde çeyrek final oynadık Chelseayle ve yarı finale sizden daha çok yaklaştık.
Anneannem gibi konuştun
sonra gsliler bizim uefa kupamız var dediklerinde dalga geçersiniz ersan doğruyu söylemek gerekirse türk takımlarında sizin gibi taraftar olacağına hiç olmasın diye düşünüyorum.
önce şunu belirteyim ersan ben tarafsızım futboldan çakmam o topun peşinden o kadar adam 90dakika neden koşar hala anlam veremedim. tarafsız birinin gözüyle sizlerin burada galatasarayı tebrik etmek yerine böyle şeyler söylemenizde çok saçma geliyor.
Uefa Kupasını alan tek takım Gs anladık kabul ediyorum zaten ama Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalmış tek takım gibi takılmanız çok saçma.
önce şunu belirteyim ersan ben tarafsızım futboldan çakmam o topun peşinden o kadar adam 90dakika neden koşar hala anlam veremedim. tarafsız birinin gözüyle sizlerin burada galatasarayı tebrik etmek yerine böyle şeyler söylemenizde çok saçma geliyor.
ilk maçta hakem hataları olmasaydı gsnin eleme şansı vardı bence neyse artık fenerliyiz umarım UEFA'yı alırsınız bu sene almazsanız ayıp edersiniz
O konuda haklısın da ben zaten önceki konularda tebrik ederim ama buraya kadarmış dedim hayır hayır eleyeceğiz dendi.Tamam elenince yine yazacağım diyerek ayrıldım ve elendikleri belli olduğu zaman yazdıığımda ise günah keçisiyiz.Ne yapalım yani sahaya girip bizdemi oynayalım Gs'nin yanında