Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Smile adsl dlink modem var bunun varsayılan kullanıcı adı şifresi admin admin değil mi? 192.168.1.1 adresinden giriş yap diyorum öyle bekliyo mal mal hiç bi yere bağlanmıyo :d
İnternetten modem modeli ismi vs ile kullanma kılavuzunu bul veya sitelere bak orada yazar genelde. Daha sonra dene ve olmuyorsa biri değiştirmiştir demek bence![]()
Yani sen veya başka biri değiştirip unutmuş
![]()
O zaman modeme restart atarsın hani reset tuşuyla aç kapa değil yani. Ama ondan sonra modemi baştan kurman gerekir yani uğraştırır seni
Ve hatta internetsiz kalabilirsin beceremezsen
![]()
O yüzden reset sadece aklında bulunsun ama yapma bence
![]()
hmm kabul etti şimdi girdi :d gerek kalmadı :d
İyi hallettiysen güzel![]()
![]()
Bir ara yalovaya gelip klavyenin D tuşunu kırıp gidicem![]()
Gel kır![]()
![]()
Sanki mousela koyamıcam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gel
![]()
![]()
![]()
Sen gelince görücen zaten .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Smile rekoru sendeİnternetten modem modeli ismi vs ile kullanma kılavuzunu bul veya sitelere bak orada yazar genelde. Daha sonra dene ve olmuyorsa biri değiştirmiştir demek bence![]()
Yani sen veya başka biri değiştirip unutmuş
![]()
O zaman modeme restart atarsın hani reset tuşuyla aç kapa değil yani. Ama ondan sonra modemi baştan kurman gerekir yani uğraştırır seni
Ve hatta internetsiz kalabilirsin beceremezsen
![]()
O yüzden reset sadece aklında bulunsun ama yapma bence
![]()
Hırvatistandaki özel heykır arkadaşıma söyledim ben hallederim : ve D bundan sonra yanana gelemez dedi az kaldı bekle![]()
Smile rekoru sendero