Astronaut
Aileden
Sağlık olsun değiştirenlere dokunmayacağım
Teşekkürler o zaman! Ne diyelim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun değiştirenlere dokunmayacağım
Ben hiç hoşlanmıyorum sadece siteye kayıt olurken saçma nick açdık ama sevipde sitede çok durup rütbemiz artınca sürekli o nickle devam edmeliyiz die düşünüyorum.
sana belediye baksın sende nickini deiştirme ne anlıyolar nick değiştirince
Bak bana
----------
Bu arada eline sağlık Abim - Güzel fikir...
Normal üyeler nick değiştiremiyormu? Bende '' Kullanıcı adınızı değiştirmeye yetkiniz yok. '' diye yazıyorda.
evet anormal üye olmamız lazım :haha
:haha:hahaaferin gözüme girmeye başladın
Güzel bir uygulama ama öğrenmek istediğim birşey var. Vip paylaşım bölümünde ne gibi paylaşımlar ve bu paylaşımların farkı nedir?
Hayırlı olsun ancak vip üyelik bizlere pek bir şey katmıyor yani okudum ilk mesajdaki özellikler 7,5 liraya değer şeyler değil hemde her ay vererek hesap edildiğinde.Sadece bunlar yok şunlar şunlar da var derseniz değer mi değmez mi şahsen kendi kafamda ölçmek isterim ona göre de almayı düşünebilirim.
Vip üyelikte yapılabilecek şeyler belirli ve kısıtlıdır zaten, hiç bir sitenin vip üyeliğinde nick değiştirebilme gibi bir özellik yoktur.
Düşünceler ve görüşler farklı olabilir saygı duyuyorum.
Sence nasıl olursa almaya değer olur ? Ama bu soruya cevap vermeden önce söyleyeceklerinin makul şeyler olduğundan emin ol.