Allah kâbul etsin beyler,afiyet olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caps yasak diye biliyorum ?
Caps - swf yasak.Ve geçen beni uyaran xLoss bu sefer es geçmiş...
Hayır abi estafurullah da hani duyurularda inci paylaşımları yasak yazıyor.Caps de dedinmide inci sözlük paylaşımı gelir aklımıza.Yanlış anlama ben siz(ler)i yargılamıyorum.Hani caps yasak değil ise bizde kendimize göre ahlak seviyesinde eğlenme amaçlı caps paylaşalım ?Sende.Çok biliyorsanız işinizin basında dursaydınız şimdi ahkam kesmeyin ve cenenizi kapatın yoksa ben kapatırım.
Yöneticiler paylaşır vipler bakar.
Sende.Çok biliyorsanız işinizin basında dursaydınız şimdi ahkam kesmeyin ve cenenizi kapatın yoksa ben kapatırım.
kahraman abi işine burnumu sokmam istemem ama biraz sert çıkmıyormusun sanki?
Laff.
Boş konuşmayın milletin işine burun sokmayın.Oturun bundan sonra capınız kadar hareket edin.Biz neyin ne oldugunu görüyoruz toplar zamanı gelince adamın suratına tokat gibi vururuz sen takma kafana böle şeyleri.
Laff.
Boş konuşmayın milletin işine burun sokmayın.Oturun bundan sonra capınız kadar hareket edin.Biz neyin ne oldugunu görüyoruz toplar zamanı gelince adamın suratına tokat gibi vururuz sen takma kafana böle şeyleri.
Sorarsam söyle sormazsam herkez gibi rapor et.Yönetici arkadaslarıma ima ve kinayeden uzak dur.
O senin düşüncen beni iyi tanıyanlar bu forum üsütünde kimin ne yaptınığı iyi bildiğimi bilirler.Ben sadece zamanı beklerim suskunluğumuz efendiliğimizden sanada tavsiye ederim.
Hiiç kusura bakma ben yazacaklarımı arkasındayım. ;
Senin tek amacın kendi bildiğini okumak egonu tatmin etmek burada yazan %99 insan sana yazmakta çekiniyor benim kaybedicek birşeyim kalmadı..
Yazıklar olsun abi dedik ne karşılık aldık . Burda gördüğün ve görevden ayrılan herkes emektar ve senin sayende senin o çok bilmiş tavırların yüzünden ayrıldı sen böyle devam ettikçe bu forumun gidişatı çok kötü çook. Allah büyüktür bana ve emektarlara yapılan illaki senden çıkar.. Bu tavrınla sen ancak kendini kandırırsın.
Bu mesajımdan sonrada olacakları söyliyim..
1 -) Mesajım editlenecek ve silinecek
2 -) Sınırsız BAN ve IP Ban atılacak
3 -) Egonu tatmin etmek için etrafındaki yalakaları yoklayacaksın (Yetkin varken böyle yetkin olmadığı zaman yüzüne bakmazlar onlar kendilerini iyi biliyor)
Allah büyük umarım bunların acısı senden çıkar. Söyleyeceklerim bu kadar allaha emanet .. :kheart:
Sen kimsin ? Fasulye sana ne yaptık ?
Hep ben kabahatli bir dönün aynaya bakın .