Embriyo
Aileden
görmeyeli ne kadar kuralcı olmuşsun böyle doruk -.- isim verdik sadece ardı ötesi :fky:
Telefondan giriyordum. Elimden geldiğince yapıyorum bir şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmeyeli ne kadar kuralcı olmuşsun böyle doruk -.- isim verdik sadece ardı ötesi :fky:
Beyler,fifa 12 de manager yapıyorum.Tabi bunun içinde süper kadro yapıyorum.Sizce kadro nasıl ? bence iyi iyi ben rüyaların takımı diyorum
Silva'nın yeri değişmez adam çok süper oynuyor.Bir çok maçı Silva ve Tevez ikilisinden aldım.
Davil Silva'nın yerine Nani'yi al çok hızlı , çok iyi şutlar atıyor.Bende Fıfa12 manager oynuyorum.Bayern'i yönetmeye başladım
Silva'nın yeri değişmez adam çok süper oynuyor.Bir çok maçı Silva ve Tevez ikilisinden aldım.
Orta sahada Kaka,Robben,Sneijder fena üçlü.
Nani sağ kanattan fırtına gibi geliyor ondan önerdim ^^ Ben hızlı koşan ve dayanıklı adamlar alıyorumda.
Forvet'e Lukaku,Hazard. Ortaya Ganso,Shaqiri. Her zaman genç yetenek iyidir , hem uzun yıllar top oynar
Orta sahada Kaka,Robben,Sneijder fena üçlü.
Beyler önereceğiniz fazla uzun olmayan ama güzel veya başyapıt diyebileceğiniz anime var mı? Death Note, FMA: Brotherhood , Steins;Gate gibi ?
Oğlum Bak Git!:saw: Onlar çizgifilm değil Anime!!! Fark var!!!Koskoca adam oldun hala çizgifilm izliyon
Oğlum Bak Git!:saw: Onlar çizgifilm değil Anime!!! Fark var!!!
En basit fark anime japon yapımıdır çizgi filmler japonlar dışındaki insanların yaptıklarıdır. Ama yok detay istiyorum diyorsan sana çizimine kadar inerim müsait bir zamanda Şu an bu kadarcıkla idare et
Farkı söylermisin,merak ettim
En basit fark anime japon yapımıdır çizgi filmler japonlar dışındaki insanların yaptıklarıdır. Ama yok detay istiyorum diyorsan sana çizimine kadar inerim müsait bir zamanda Şu an bu kadarcıkla idare et
Adamlar bu iş için ne kadar emek ve para harcıyor bir bilsen Adamların ekonomisi bi ara bunun üstüne kuruluydu zaten film denen şey yok orada. Film yerine anime var
Küçükken sen pokemon , Beyblade izlerken Anime mi diyordun ? Çizgifilm işte.
Biz animasyon yapınca çizgifilm Japon yapınca Anime ? Hadi canım ordan
Adamlar bu iş için ne kadar emek ve para harcıyor bir bilsen Adamların ekonomisi bi ara bunun üstüne kuruluydu zaten film denen şey yok orada. Film yerine anime var
Katılıyorum.İşe Japonlar girince değişiyor herşey
Küçükken sen pokemon , Beyblade izlerken Anime mi diyordun ? Çizgifilm işte.
Biz animasyon yapınca çizgifilm Japon yapınca Anime ? Hadi canım ordan
Sonunda destekleyen biriAnime apayrı bir dünya. Olay kurgusu ayrıntılar vb. çizgifilmlerde bulunmaz. Japonlar bu işte en iyi. Isteyen çizgifilm diyebilir. Ama aynı hazzı vermez